No niin, arvonnat on suoritettu. Roosaset matkaavat Tuitulle ja Askartajattarelle. Pankaas osotetiedot s-postiin tulemaan. Se kuka enste ilmottaa, saa valita, kumman haluaa. Oisko taa reilua?

Ja kovasti kiitoksia kaikille kommenteista! Paidasta sen verran, etta totesin pari asiaa, mitka johti siihen, etta se kaulus arsytti. Ensinnakin, ohjeen kuvassa paita oli kuvattu jonkun tason, eika ihmisen paalla, mika huijaa. (Ja mie oletan, etta kun teen jotain ohjeen mukaan, siita tulee just sellanen kun kuvassa. Tassa vaiheessa ei mielen vieressakaan kay se, etta vaihdoin langan silkkivillasta puuvillaan. Villa ku villa. )

Ja toisekseen, ohje oli muuten selkea (no ei siina mainittu miksi pienemman koon puikotkin tarvittiin, mutta silla ei ollut valia kun puikottelin koko neuleen samoilla 2,75:lla), mutta kauluksen kohdalla oli ohje ihan outo. Ensin, ennen kuin olkasaumat on yhdistetty (tarkistin, tama tuli vasta myohemmin!), piti poimia 112 s kaula-aukosta, pyoro- tai sukkapuikoille. Pahkailin ensin, etta ei se voi olla per puoli, vaan yhteensa (miksi saumoja ei kummiskaan yhdistetty ensin??), ja tarkoitus on painella pyorona menemaan. Etenkin, kun poimimisen jalkeen kaskettiin asettaa silmukkamerkki siihen krs:n alkamiskohtaan. No, ensimmainen krs neulottiinkin oikein, mutta seuraava nurin. Ja siita eteenpain joka toinen nurin. Miksi? Tasona neulottaessa varmaan tulisikin sileata oikeata (kuten muu pusero) mutta pyorona ei, anteeksi vaan, kylla mun logiikan mukaan tule.


Naiden sahlaysten jalkeen paadyin neulomaan sen kauluksen pyorona ihan omin sovelluksin, ja kylla se ihan kiva on. Ei ainakaan hairitse niin paljon, etta neuloisin uudelleen, tai etten vois pitaa. Ja koko paidan kanssa se on paalla oikeastaan ihan hauskan nakoinen. Mutta ens kerralla teen savupiiput pikkuisen pienemmilla silmukkamaarilla ihan eri langasta.

Aijuu, tosta arvonnasta. Tai oikeammin sita edeltavasta arvausleikista. En jarjesta enaa ikina tommosia, sain taas ihan hirveen maaran ideoita ja to-do-lista vaan kasvaa. Aikuisten oikeesti, esmes neulotut pitsiverhot: nehan ois aivan ihanat! Ja sen kuvion aattelin torpata kylla pitsitakkiin viela. Ja joku poytaliina, ympyriaisena neulottu... Oi voi. Tosin vaikka idea on hauska, niin ekshibionisti en ole, etta pitsisissa bikineissa hiippailisin. Eika ne tallaisen raavaan naisen paalla kauheen sievatkaan ois. Speedo saa viela valttaa. (Muistuttakaa tasta sit heinakuussa kun makaan mokilla naapurin poikamiesten ilona Roosa-bikineissani.)

Seuraava arvonta ehka blogin synttaripaivana, eli kuukauden paasta. Mulla saattaa olla eras punaisen, mustan, ruskean ja vihrean kirjava yllatys teille silloin. Tai sitten ei ;) (Todennakoisimmin on, jos sukkaa ei enaa kauheen paljon pukkais!)


Okay, drawing's done. The Roosas will go to Askartajatar and Tuitu. The next lottery will probably be when my blog's a year old, which is in a month! I might have a red and black and green and brown surprise for you then. Maybe. :)

And thank you for all your nice comments about the sweater! And the rest, that's just ranting about some of the flaws of the sweater pattern. I'm over the collar now, I can wear it and it does not bother me anymore, so time to move on.

Sorry for being so lazy today, shopping with a friend wore me out, totally. I think I'll allow myself a wee bit rest on the couch, with the socks ;)

5 comments:

Mermaid said...

Onnea vaan onnettaren suosikeille! Tää on kyl vähän kateellinen kun jäi ilman hienoja palkintoja, mutta parempi onni ens kerralla ;-)

Joo, noi neule-ohjeet on joskus vähän vaikeatajuisia... Varsinkin, jos ohje on pelkkää tekstiä, eikä siinä ole kaavoja tai kaavioita laisinkaan. Ja sit jos vielä käsketään tekemään jotain, mikä vaan ei voi toimia... Johan siinä menee pienen neuloja-paran pää ihan pyörälle...

askartajatar said...

Oi ihanaa, upeaa, minulle kelpaa ihan kumpi vaan palkinnoista, käyttöä kyllä löytyy! Kiitos! Laitoin meiliä.

tuitu said...

Enhän mä voita koskaan mitään!
Ihanaa kiitos kiitos kiitos...
*ryntää lähettämään sähköpostia*

Tiina said...

Hieno paita tuli! Pirtin silkki-villa on kyllä aika paksua, en tuollaista puseroa siitä kyllä tekisi. Pitäydy vaan KnitPicksin valikoimissa... Ohjeessahan tuntuu olevan selvä virhe, pistä palautetta.

Tuulia said...

tiina: Niin siina ohjeessa oli KnitPicksin silkki-villasekoite alunperin, ja kaiketi myos vahan paksumpaa kuin Butterfly. Sain jostain syysta tiheyden tasmaamaan kuitenkin, vaikka paljon pienemmilla puikoilla. Ja ohje on myos KP:n, ajattelin sinne kylla laittaa palautetta etta onpa huonosti kirjoitettu ohje. Sinne nettisivuillekin oli tullut korjauksia, esim. takakappaleen aloitussilmukkamaara oli vain pienimmalle koolle, mutta netista sai sitten oikeat. Vahemmalla paasee kun saveltaa itte ;D

tuitun ja askartajattaren paketit on jo postissa :)