[otsikko tahan] / [insert header here]

Arvatkaa* mita tein viikonloppuna.

Mie pingotin:

pingottumassa

Mie ompelin hihasaumoja:

hihasauma

Ja olin kovin ylpea itsesta:

10.4.06

Hihasauma ei ole oikeasti kiero, kuvausassistentilla tais tauko venahtaa kun ei ole taaskaan hommiaan hoitanut. Hihasaumoista sain ensi kertaa (kiitos eraan rva Wisemanin) siistit ja kauniit, ja ensi yrittamalla. Paukuttelin henkisia henkseleita eilisen illan naista saumoista :) Ja paidasta yhdistin puolet, oisin voinut yhdistaa koko toisen sivunkin, mutta hiha on ehka helpompi ommella jos tilaa on enempi. Sovitin riepua paalle, ja tahan taytyy ehka olla hieman timmimmassa kunnossa (onneksi ostettiin juoksumatto) etta se laskeutuu kauniimmin, mutta silti tasta on tulossa ihan suosikki. Koitan saada sen valmiiksi tanaan tai huomenna niin saatte sitten kuvan tasta paalla. Kesken on toisesta hihasta puolet ja se iso kaulus puuttuu viela.

Neuloin mie muutakin. Arvatkaa* mita naa on:

miniroosat 2

Tiedan, ne on kaksi Roosaa. Mutta arvatkaa* mita ne on. (Ne ei ole huiveja. Eika mitaan nukkekotikamaa. Mie en harrasta nukkekotihommia. Viela.) Aikaa on lauantaihin asti.

* Henkinen ika-testi paljasti, etta olen oikeasti viisivuotias. Kyselyiassa.

Muuten viikonloppu meni naytellessa Karvikselle alahampaita: mie en tiia mika piru iski (lue: tehtiin veroilmoitus, joka on edelleen ihan silkkaa salatiedetta mulle) mutta mulla arsytti vahan kaikki viikonloppuna. Karvis mukaanlukien. Asiaa ei auttanut ollenkaan tappelu keskustelu taloudesta (kestohitti), eika etukappaleen purkaminen (no, osan vain) ja uudelleen neulominen kolmeen kertaan. Huvitin itseani suunnittelemalla Taistolle (kala on ihme kylla viela hengissa) uutta yksiota suodattimella ja paadyin kahdensadan litran koi-akvaarioon. Suunnittelin tilaustyo-koirantakkeja ja loysin itseni haaveilemasta omasta rekkufarmista. Lopuksi luin ongelmakoirien psykologiaa ja tilkkuilin onnellisesti taysin tietamattomana laskuvirheesta, jonka havaitsin tana aamuna ja joka johtaa kangaskauppaan ja josta Karvis taas tykkaa kauheasti ja joka johtaa jalleen keskusteluun siita, mika on oikea maara rahaa kasitoihin kuukaudessa ja... Pah ja puh.

Mie keitin taas kahvia liian vahan. Menen keittamaan lisaa. Ja neuloon sen hihan.


Guess* what I did this weekend.

I blocked:

pingottumassa

And I sewed some sleeve seams:

hihasauma

And I was very proud of me:

10.4.06

The seam is really straight, I just couldn't get a decent picture of it. But I managed to stitch such pretty and neat seams for the first time (thanks to one Mrs. Wiseman) and I admit, I was mighty proud of myself. I sewed together half of the sweater and tried it on (you really should've seen me then!) and I realized I might have to lose a few pounds for the sweater to look really nice on me. (Thank God we bought a treadmill last week.) I'll try to finish this sweater today or tomorrow, and I'll post a pic of it on me. The sweater is still missing half of the second sleeve and the big collar.

And I knitted something else. Guess* what these are:

miniroosat 2

I know, that's two Roosas. But guess* what they are. (They're not scarves, nor anything dollhouse-related. I'm not into dollhouses. Yet.) You have till Saturday. I'll reveal what they are then.

* Yeap, guess how old I am? I'm five, obviously.

Otherwise I was rather cranky this weekend. I don't know what got into me (I do, in fact, we did our taxes and taxes really are a mystery to me still) and I was a witch with a B for the whole weekend. And a fight discussion about our financial situation (my favorite topic) and frogging the front of the sweater thrice and reknitting it, they didn't really help my mood. So, I decided my betta needs a new tank with a filter, and found myself dreaming about a 50-gallon koi tank. I designed also the dogsweaters my friend wanted me to knit, and daydreamed of a dog of my own. Lastly, I read dog psychology, and quilted happily without knowing of a miscalculation which I discovered this morning and which will lead me again to buying more fabric which will irritate HairyFeet even more which will lead to more discussions of the proper amount of money to spend on crafts which... You see a pattern here?

I ran out of coffee again. I'll make some more. And knit the sleeve.

9 comments:

Marja said...

Selvä kuin pläkki. Noista roosista tulee liivi tai muu vaatekappale (muttei siis huivi). Luultavasti vaatekappaleeksi muokkauksesi onnistuu paremmin kuin minun "loistoidea" muuttaa leskenlehtihuivi sukiksi.

*hakkaan vieläkin päätä seinään - taukki mikä taukki*

amelie said...

Minä taas on uhmaiässä enkä suostu arvaamaan. (Eikä mulla kyllä mitään ideoitakaan olis, että mitä noista tulee.)

iona said...

Ne on hmm.. verhot? (Äh, en keksinyt muutakaan). Toi hihasauma on kadehdittavan siisti.

uhoava gnu said...

Roosista tulee.. niistä siis tulee.. no poncho. Tahi villatakin alareunan pitsiosa, johon tulee tuollaiset kolmioroikkujat. Nappiin?

Olet taas ollut ahkera käsityöläinen! Ja minkäs sille voi, että TÄYTYY käyttää rahaa lankoihin ja kankaisiin ja.. Jotkut käyttää rahaa jääkiekkovarusteisiin, me näihin.

Karoliina said...

Olisiko nuo Roosat pöytäliinoja?

Montako kilsaa olet jo juossut juoksumatolla?

Mullakin on kyselykausi.

Tuulia said...

marja: *reps* :) ei aina voi onnistua, toivottavasti leskenlehdet viela paatyvat sukkiin :)

iona: tattis :)

gnu: aivan, hullumpiakin sijoituskohteita on :)

karoliina: en kehtaa tunnustaa, Karvajalka on juossut enemman :) Mutta sen voin sanoa etta juoksumatolla ei voi kavella ja neuloa yhta aikaa. :]

Emma said...

Tuo paita näyttää koko ajan hienolta ja paremmalta kuin mallikuva antoi ymmärtää.

Pöytäliinoja veikkaan minäkin. ;)

Kaija said...

No ihan selvästihän noista on tulossa bikinien yläosa. Olet vain pannut ne ylösalaisin, ettei olisi liian helppo arvata!

SIKURI said...

Alushameen helma, petticoat. Neuleprinsessan lasikengät ovat nyt Suomessa loskakelin loiskeissa. Ystävätär tykkää kovasti, neuloi uudet sukat aivan vartavasten näytille. Hyvä homma, vain vähän kallista lähettää.