Onnistuin kirjoittamaan pitkän mouhuamispätkän yhdestä ristipistotyöstä, joka ei satu nappaamaan nyt sitten yhtään, ja eiköhän Bloggerin joku pikakomento hävittänyt sen. (Mun sirot metsurinkädet ei sovi tän näppiksen kans vissiin yhteen.) Sen verran voin kertoa, että nyt justiinsa ei nappaa niin ollenkaan mitkään ylisöpöt nallukat ja muut semmoiset. Menköön aamuäreyden piikkiin :)

This is so typical: I wrote a long post and vented about one stupid cross-stitching project I need to finish asap, and Blogger decided to bury it at once in wherever it is that Blogger buries posts not fit for publishing. Well, it probably was not worth publishing, but I can tell you one thing: I really hate everything teddybear-y and overtly cutesy and adorable right now. Guess I'm not a morning person :)

Kaikki systeemit siis seisoo, kun koitan takoa kallooni, että se ylisöpö jälkipistohirvitys täytyy saada valmiiksi, ennen kuin harkitsenkaan minkään muun työn edistämistä. Deadline nimittäin meni jo, joten itsekuri on nyt enemmän kuin tarpeen. Sen verran lipsahdin, että tein yhden mallitilkun eilisen myöhäisillassa:
debra
So, everything is stalled right now, since I try to tell myself that backstitch monster must be finished before I can even pick up any other UFO. We're past the deadline, so self-discipline is now more than needed. I did knit one swatch, though.

Kuvassa on niistä aiemmista kaaviokuvista se viimeinen, eli siitä Debran takista visioitu mallineule. Tein tilkkuun kaksi versiota, joista alemmasta taidan kyllä tykätä enemmän. Kitten mohairit huutelivat jo kaapista että he voisivat haluta olla tämmöisiä. Sitten joskus.

Of the charts I drew this is the last one, the one I designed based on one vague idea of Debra's cardi. I knitted two versions, I think I like the lower one better. I have some red mohair blend in my stash and I think they told me already they want to become a Debra cardi. In the future, that is.

Äh, pirkaleen Tatty Teddyt. Mie tilaan vähän lankaa, jos se helpottas angstia. Ehkä sit on energiaa pistelläkin.

Ach, screw the Tatty teddy. I think I need to order some yarn to get rid of this darn angst. Maybe I have the energy to stitch then, too :)

6 comments:

Sia said...

Aivan ihana tuo mallineule, pystyiskös sen kaaviota löytämään jostain??

Villasatu said...

mä ihastuin myös noihin lehtiin. paljon pitsimmäksi ei voi tulla. Ymmärsinkös mä oikein että toi oli niistä sun aikaisemmin piirtämistä ruutumalleista?

Tatty Teddyyn tekisi mieli sanoa että pistä silmät kiinni ja pistele, siitä voisi tulla mielenkiintoinen särmä tuohon pörröiseen söpöliiniin ;-} Mutta: sisulla vaan, se on ihan pian ohi.

Helminalle said...

Määkin tykkään tuosta alemmasta enempi :).
Hassua, että joku on aamuäree klo 10 illalla :D:D!!
(juu tiiän että oot siellä kaukana ja vähän eri aikavyöhykkeillä)
Mukavaa päivää!

Villasukka said...

Kaunista! Shoppailu auttaa aina ja vaivaan kuin vaivaan!

Tuulia said...

sia: juu kaavion saa toki, mie tein sen aiemman kaavion pohjalta minkä tännekin postasin mutta sitä piti muokata eli elä mee sitä kopsaamaan, mie korjaan sen ja laitan uudestaan!

villasatu: joo, niitähän ne. mutta siis menee korjaukseen :)

helmis: mie olen aamuäree tasan ensimmäiseen kahvikuppiin asti. nyt oli vielä takana aika huonosti nukuttu yö, vaatii vielä tottumista toi kaks karvakinttua lisää samassa sängyssä...

villasukka: näin on :)

makepeace75 said...

Alempi parempi. :o) Juu, Tatty Teddyt ei uppoa täälläkään; inhoan kaikkia pistiksiä, joissa on miljoonia "karvoja" pisteltäväksi. Yök!