Aamukahvilla

Kun ei ole käsitöitä, mitä näyttää, niin laitanpa kuvan parin tunnin takaa aamukahvilta. Tässä ollaan äiti-lapsi-kerhossa, kuvassa pitäisi olla suurin osa porukasta. Arvatkaa missä mie istun. :D (Arvon askartelijan suorastaan nuutunut olemus johtuu aamuisesta 4 kilometrin hikoilusta. Ei semmoisen jälkeen voi mitenkään hehkeä olla.)
'kerho 1
I have no finished projects to show, but here's a picture taken this morning in Mother-Child Club. Most of us should be in the picture. Guess where I'm sitting :) (And I may not look as perky and fresh as the rest but that's because I already swetted 2,5 miles on the mill this morning. One cannot be perky after that - and showering.)

Kerhon idea on lyhyesti "tuo itsesi ja lapsesi aamukahville ja leikkimään" (oletusarvona toki, että lasten juoma kahvimäärä on varsin vähäinen, ja että lapset on ne, ketkä enempi leikkii. En ole kyllä ketään huomannut sorsittavan, jos Duplo sattuu omaan käteen juohevasti.). Ja mukaan sopivat myös me lapsettomat, ja neulojatkin :) Pelkäsin, että joku tenavista puhkoo silmänsä puikkoihin tai kompastuu lankoihin, mutta ainoastaan kuvassa näkyvä kiharapäinen vesseli tarrasi "palloon" ja lähti sen kanssa päättäväisesti talsimaan, mutta luovutti kerän kiltisti. Ei siis haavereita projektille, joka muuten on Sonjan huivi. Sonja istuukin valvovana silmänä vieressä ja tarkkaili haukan katsein huivin edistymistä :D (Paitsi kuvassa taitaa kyllä olla enempi se vesseli kun kiinnostaa. :D)

The idea of the club is to bring you and your kids for a cup of coffee and to play with other kids. And us childless/-free and knitters, we're welcome, too :) I was afraid the kids might hurt themselves with my needles, but the only incident was when that toddler in the picture took the ball and took off, but he did give the ball back very soon :) No harm done to the project then, which is Sonja's scarf. Sonja sits next to me and keeps a rather keen eye on the progress :) (In the pic, though, I think she's more interested in the yarn-enthusiast toddler!) :D

Niin, ja tenavia ei kuvassa näy kovin montaa, ne taisivat painella lastenhuoneeseen leikkimään. Taisivat olla muksut aika puhki! Ulkona ei muuten voi olla, nytkin on sisällä lämmintä +30 astetta ja ulkona ainakin +35C. Sinne läkähtyy vallan, siksi oltiin sisällä. Ainoa, missä ulkona viitsii olla, on allas, jonne taidan nyt painella!

And there are no kids in the picture since they went all to the playroom and I bet they were exhausted after the club! We couldn't go outside because it is 85 degrees inside right now, and it must be way over 90 degrees out. That's too much, especially with this humidity. The only place comfortable in this weather is the pool, and that's where I'm going!

2 comments:

Sonja&Janne said...

Eipä sitä viitsi kovasti kytätä huivin edistymistä. Luotan sinuun, että se valmistuu ajallaan. Onhan tässä vielä reilusti aikaa. Eli viikko ja kaksi päivää. :) S

muoriska said...

Otamme kiitollisuudella vastaan adoptiosukulaisuus-tarjouksen. Lähestymme asian tiimoilta kun se tulee ajankohtaiseksi.. ;)