Arvonta ohitte / Lottery's over

BloginYlidiktaattorina (valta se on pienikin valta) päätin just että arvonta loppuu. Arvonta suoritettiin kirjoittamalla jokaisen edelliseen viestiin kommentin jättäneen nimi lapulle, ja jokainen sai järjestysnumeron. Vastaajia oli 39. Menin lapun kanssa BlogiOnnettarelle (keskustelua jatketaan edelleen siit� voiko se, ken myös asuu täällä, olla -tar), ja käskin sanoa jonkun numeron väliltä 1 ja 39. Karvis sanoi 25, ja numerolla 25 käpälänkuvansa jätti Mermaid. *rumpujen pärinää ja fanfaareita, miehiä niukoissa asuissa ja tanssivia karhuja* Onnittelut! Laittaa sähköpostia hän, niin mie koitan jottain spesiaalia laittaa kustin mukana tulemaan. Toiveita saa esittää, mutten lupaa mitään ;)

Seuraavat arpajaiset jälleen yllätysjuttuna, niin että olkaas tarkkana ;)

The lottery's over, and the winner was Mermaid. Congrats!

Muuten ei länsirintamalta vieläkään uutta. Ei nyt justiinsa nappaa nykertää mitään, kun ulkona mittariin paukkuu melkein neljänkympin lukemia, ja altaalla retkottaminen on lystimpää. :) Lisää taidetta ilman aivoja luvassa kun juhannus on ohi. Hauskaa juhannusta kaikille!


Otherwise, all quiet on the western front. I have no energy or drive for crafting, since it's constantly almost 95 degrees outside and I'm much more inclined to scare the neighbors senseless at the pool. More Art Without Brain around Saturday (and a trip to a LYS, yay!), stay tuned :)

Edit: Editoin Jaanan vinkistä sivupalkkia, kun olin putsannut liian innokkaasti noi rinkikoodit mäelle. Nyt pitäs olla ok. Hötömölö ei aina ihan avaudu mulle, joten
herjatkaa jollei ole nyt ok.. :) Vielä tuo palkki kaipaa jotain, mutta fiksailen sitä kunhan saan inspiksen.

Edit: More sidebar fixes. I cleaned out the ring codes, now they're back :) Should be okay now, let me know if it isn't.


Edit: Kommenttilooraan tuli Emmalta viestiä, että sivupalkkia ei näy. Aukaisin blogin Netscape 7.0:lla, IE:llä (jos oikein ymmärsin niin versio on 6.0) ja Mozillan Tuliketulla (v. 1.5?). Muilla näkyy aivan just niinkuin olen aatellutkin, paitsi IE:llä. Koitin fiksata templatea, mutta sitten päähän juolahti käydä kurkistaan Tikrun blogia IE:llä (siinä on sama pohja kun tässä). Ei se näy se palkki oikein sielläkään. Ahdistaa. En jaksa säätää.

Sivupalkissa ei pitäsi näkyäkään kuin aiemmat käpälänjäljet, arkistokatsaus ja omia ohjeita. Linkit viime ja tämän vuoden gallerioihin on myös, siksi se hurja lista aiemmista töistä on poissa. Vieläkin toi on musta sekava ja sotkuinen mutta olkoon nyt näin. Blogin otsikon paikalle mie sorvaan jonkun kuvan kun tulee näpättyä se justiinsa mun kuva.

Näin tänään. Juhannuksenalkua vietetään täällä päin jeesaillen naapurin autotallin siivouksessa (vaikka enempi mun tehtävä on kai pitää seinää pystyssä ja mattoja lattialla), kun siellä oli palanut toissayönä. Just nyt ei siis nappaa blogin siivous, jatkan tästä jos jollain on joku viisas vinkki ton blogipohjan sovittaminen vastarannankiiski-IE:n kanssa. :) Meen naapuriin, saan siellä enemmän aikaan. Rattoisat jussit!

Edit: more fixing. The blog sidebar will not show correctly with IE and I'm trying to fix it. Takes time, though, so bear with me.

12 comments:

jaanaL said...

Sulla ei näy ristipisto-ringin eikä kylläkään myös neuleblogi-ringinkään linkkejä. Lähtiköhän siivouksessa pois vai tekeekö mun mozilla temppujaan?

Tuulia said...

kassopa. olet oikeassa. koodinpätkät on kadonneet kevätsiivouksessa, koitanpa laittaa takasin. Tattis ilmosta!

Mermaid said...

IIKS, nyt vasta tulin tänne tsekkailemaan päivityksiä ja huomasin onntettaren jaelleen säteitään minulle. Kiitos kiitos kiitos! Olen niin onnellinen että halkean kohta :-)

vanilla85 said...

Pitihän se arvata että kolmen päivän nettipimennossa menetän jotain tärkeää, kuten tämän arvonnan. :(

Emma said...

Sivupalkki näyttää tänne ihan tyhjältä. :S
Onpas siellä lämmin. Täälläkin huidellaan kyllä jossain 25-26 asteen tienoilla ja tuntuu huisin kuumalta olla töissä.

Tuulia said...

vanilla: no ens kerralla uudestaan :)

emma: luetko IE:llä? Tsekkasin tän koneen selaimilla eli Mozillan Tuliketulla, Netscapella ja IE:llä ja IE nakkaa jostain syystä ton palkin tonne ihan alas. Mullei oo kyllä hajua miten se sieltä saadaan siirtyyn ylös, kun noilla muilla näkyy ok. Niin että toistaiseksi heittäisin lääkkeeksi selaimen vaihtoa, niin kauan kuin saan visioitua miten ton muuttaa tai joku viisaampi neuvoo :D Sori tää säätö, en tiiä mistä toi johtuu. Koitan selvittää.

Emma said...

Taitaa juu ongelma olla selaimessa, kun täällä kotona on Mozilla ja kaikki näkyy ok. Töissä on IE.
Hyvät juhannukset tässä samalla! ;D

b. said...

Ahdistaa.

Tuulia said...

emma: hyi sua kun duunissa surffaat :D Hauskaa jussia!

b: jep.

tikru said...

Juu, mä havaitsin joskus keväällä saman et IE pudottaa sivupalkin tuonne postausten perään, enkä saanu sitä taiottua mitenkään takaisin tuohon viereen. Mutta, koska muilla selaimilla homma toimii ihan ok, niin totesin et olkoonsa. Et jos en mitään ihmeellistä keksi, millä sen palauttaisin niin pöh.. IE on IE.

Tuulia said...

tikru: näin miekin kuutioin. Olkoon. Ihme että muut selaimet näyttää ok ja IE on ainoo kun takkuaa. No, olkoon, ei kaikkeen neulojakaan repeä :D

makepeace75 said...

Juu, IE:llä näkyy takkuavan. Ja itse en Mozillaan ole tykästynyt. Aina olen tätä IE:llä lukenut ja vasta vähän aikaa sitten se nakkasi tuon sivupalkin alimpaan.. ;o) Tiedä sitten, mikä on muuttunut. Hauskaa jussia sinne rapakon taaksekin!