Kateutta / Envy

Myönnän. Kateellisena olen kurkistellut toisten blogeja, missä valtoimenaan neulotaan (ja virkataan) ja syntyy kalavilttiä ja mökkejä ja toppeja ja raitoja ja... Tunsin itseni suorastaan laiskaksi. Vieläkään ei ole muuta näyttää kuin nämä:
tyynyt
I only have these to show. Comparing to other knitters and bloggers, I feel lazy. Underneath the pillows there is the new slipcover for our couch. Will be, that is.

Vaikka näyttää yhdeltä pitkältä tyynyltä nuo vasemmanpuoleiset niin siinä on kyllä kaksi. Ne on nyt valmiit ja myös hyvin jo palvelleet. Vasemmalla se tyyny joka jo aiemmin kai nähtiinkin.

Tyynyjen alla on muuten meidän sohvan uusi ulkomuoto. Tai siis on sitten joskus. Toistakymmentä metriä tuota musta-valkoa odottaa kaapissa. Mietin kyllä, että tekisinkö tuosta laivakankaastakin kun kerran alan tuhertaan.

Eli blogi jatkaa tutuissa tunnelmissa: paljon ideoita, (paljon UFOja), vähän valmista ja välissä paljon älämölöä :) Seuraava valmistuja lienee Sonjan huivi, joka on pakko olla tällä viikolla valmis. Pakko, koska Sonja lentää Suomeen sitten ensi viikolla!

1 comment:

särmä said...

Aivan ihanan näköinen tuo alla oleva kangas!