Kuoria ja kaneja / Envelopes and Bunnies

Sain ensimmäisen ulkomaisen swappini kuoren tänään Charlottelta Englannista. Kauniin pellavanvärisen kuoren sisällä oli kaikenlaisia ihania juttuja: silkkilankaa ja kirjontaan merkkejä! Kiitos kaunis!

I received my first international mail-art swap envelope from Charlotte in UK. Inside the pretty linen envelope where all sorts of treats: silk thread and marking pins for embroidery! Thank you, Charlotte!
initial swap
initial swap takaa
initial swap sisältö

Omani ei kyllä ole noin hieno, eikä siinä ole noin paljon kuvia. Se on ihan itse suunniteltu kyllä, joten toivon kovasti, että saaja myös pitää siitä. Laitan kuvia, kun se on perillä, eli kun olemme Suomessa. Olen aiemmin itse suunnitellut joulukuoren (selaa postauksen viimeisiin kuviin) ja juhannuskuoren, jos kiinnostaa aiemmat luomukset :)

Mine is not that fancy, nor will it have as many pictures. I did design it myself, so I hope very much my pal likes it. I'll post the pictures, when my pal has it, which will be when we're in Finland. I did design one Christmas envelope (scroll down) and one with a summer theme last year, if you want to take a look at them. Sorry, the text is only in Finnish.

Viime vuonna taisi blogeissa kiertää "mitä löytyy 20 minuutin kävelymatkan päässä kotoa"-meemi, ja se oli mielessä, kun Karviksen kanssa iltalenkillä näimme tämän:
pupu maassa
Last year, in Finnish knit blogs, there was a "what you see when you walk 20 minutes from home" -meme and I had that in mind when we were taking the evening stroll tonight.

Kuva on surkea, kun piti toimia nopeasti, mutta tässä on vielä linkki isoon kuvaan. Kaniini löytyi kävelyreissulla, kun kuljimme läheisessä laaksontapaisessa (joita siis suureellisesti kanjoneiksi täällä kutsutaan). Notkelma ei ole kovin syvä, mutta koska sen läpi kulkee vain kävelypolku, ja se on rauhoitettu, siellä viihtyy paljon eläimiä. Karvis on nähnyt siellä käärmeitä, me näimme tänään myös sisiliskoja ja yhden haikaran. Kaniinit ovat täällä tosi yleisiä, näimme niitäkin pari kappaletta. Notkelmassa kulkee pieni puro, jonka nimi on Chicarita Creek, ja aikoinaan sen vartta ovat asuttaneet Kumeyaay-intiaanit.

The picture is of poor quality, we had to act fast. Here's a link to a bigger picture. We saw this little rabbit on our walk in the nearby canyon. It is not a big one, but since there is only one trail through the canyon and it is a nice park-like area, a lot of animals dwell there. HairyFeet has seen a snake there, we saw some very small lizards and a heron there today. Rabbits are very common, we saw only two of them today. Normally you see a lot more. The little creek that runs through this canyon is called Chicarita Creek, and the canyon was inhabited by the Kumeyaay Indians in the old times.

3 comments:

Cristina (CrissyPo) said...

Yay bunnies!

Emma said...

Kauniin kuoren olet saanut ja nuo omaisikin suunnittelemat olivat kauniita.

Laura said...

The linen envelope is SO pretty! And really cool! Fun project to be involved with.

And the "20 minutes from home" idea is a great one. I wonder what I would see in the four directions 20 minutes from my home? :)