Myöhäisillassa

Eilen saapui postissa superylläri Adelheidiltä, jonka blogissa vierailin numerolla 1000. Aivan mieletön juttu! Saatteena olleessa hienossa kortissa oli maininta, että joka tytöllä on oltava prinsessa-alkkarit, ja olen samaa mieltä!
1000 ylläri adelheidilta edestä
I got these very fancy knickers from Adelheid as a gift since I was the 1000th visitor on her site. The lovely card said every girl needs princess knickers and I can but agree!

Pöksyissä on takana hieno painatus:
1000 ylläri adelheidilta takaa
In the back there was a cool print, too.

Säästin kanssaneulojien mielenterveyttä (meillä ei ole varaa maksaa terapeuteille ja lakimiehille), ja otin kuvan housuista noin vaan pöydällä enkä jalassa. Sopivat hyvin, mutta kuva tuskin sopisi blogiin, jota lukee ainakin äiti ja anoppi. Ja aika monta muutakin. Tämmöisen raavaamman emännän takalisto on.. no, vaikuttava, ainakin kooltaan. Jätän teidät mielikuvien varaan ;)

I will save your poor eyes and brain (we can't afford to pay therapists and lawyers) so I took the pic on the table. They fit well, but the pic would hardly be blog material, since my mom and MIL read this also! I will leave you with the mental pictures only, then :)

Lopuksi pieni kuva-arvoitus. Kuvaan liittyy kuumuudessa Nalleen kyllästynyt neuloja, jonka lähmäiset kädet kaipaavat puuvillaista työstettävää. Yksi projektihan valmistui vasta, joten UFO-koriin on tehtävä täytettä, ja mikä siihen paremmin sopisi kuin pienillä puikoilla pisteltävä Kotiväki? Ja kun voi käyttää jämäkeriä. Ja värjätä vähän lisää. Täydellinen projekti siis! Leikkikavereiksi valkkasin kakspuoloset bambut, saa nähdä onko ne liian isot. Noissa pyöröissä on muuten tosi pehmeä tuo vaijeri, ja ovat kivanoloiset käteen. Oiskohan noi niitä Hong Kongin (tms) bambuja? Mene tiedä, diilasin ne kanssaneulojalta joten en varmaksi sano.
kotiväet
And finally a picture mystery. A knitter one night realized she was in no mood to knit anything of wool or wool blends in the heat, and she needed some cotton to work with. Also, the UFO tote is now a lot emptier, since the scarf was finished recently. And if you can use some left-over yarn for the project, and maybe dye a little more, that's even better! A perfect project then.

Värit on vinkki, tunnustan että nämä värit on törkeimmin kopioitu ja jätetty ideointi muille. Jos kuvan perusteella ei raksuta, tässä vielä linkkikin. Nyt koetilkkuilemaan! (Paitsi herätykseen on vaan viis tuntia, naapurit lähtee Suomeen ja mie koitan seikkailla ne ja laukut aamulla kentälle.)

The colors are a hint. I confess, I copied the idea and the colors shrewdly. If the pic isn't enough, maybe this'll help. Off to swatching then! (Though I have to wake up in 5 hours, our neighbors are off to Finland and I'm taking them and the bags through the maze what's called downtown to the airport.)

3 comments:

Helminalle said...

Ahaa :D...
Arvaan, että vinkki on vinkki ja siis ihan selvästi aiot tikutella ameriikan väreissä vielä toisetkin rinsessapikkarit, nyt kun on noin kivat mallina!

Mun blogia ei lue äiti, mut anoppi lukee ja appiukkokin :D. Nih. Ei alkkarikuvia ei ja osa jutuistakin sensuroituu, tosin varmaan lukijoiden onneksi :P.

makepeace75 said...

Kadehdittavan päheät pikkarit! :o) Minäkin käyn kuolaamassa adelheidin sivuilla; huimia töitä.

Laura said...

Fun prize that you received!!

The shawl/scarf came out SO beautiful - I'm surprised that black RIT dye came out such a light purple color - I haven't had that experience at all! Did you use liquid or powder? No matter, the scarf is very pretty and I'm glad she likes the lighter color. :)