Sisäinen Palmu / The Artist - Me

Ei huvita neuloa. Eikä paljon muutakaan. Mutta löysin itsestäni taiteilijan :)

I got not energy to knit, or do pretty much anything else. But I did find my inner artist :)

Marssin askartelukauppaan, ostin kahdeksan rimaa. Ne kiinni toisiinsa, päälle niittipyssyllä puuvillakangas. Pohjamaalia ja partsille kuivumaan:
pohjat
Went to Michaels, got four stretcher bars, attached them and stretched some cheap muslin on them with a staple gun. Base paint and drying on the balcony.

Työvälineet ja ateljee ovat karut, mutta käytännölliset. Taiteilijan nestehuollosta on huolehdittava asianmukaisesti, muuten pökrää Taiteilija.
ateljee
The atelier and the supplies are practical. Also the Artist must hydrate frequently, otherwise might pass out the Artist.

EDIT: Sinisen taulun kuva poistettu 3.8. Marimekon pyynnöstä.

(Isompi on vielä kesken. Kuivuu kauan, monta värikerrosta.)

(The bigger is yet unfinished. Takes a while to dry, with several layers of paint.)

Pari riepua oli myös reissussa rähjääntynyt. Saivat uuden asun tekstiilimaaleilla. En ole niin taitava kuin eräät, mutta olin näihin aika tyytyväinen. Jäljensin kuvion suoraan kankaalle ja maalailin pensselillä, en siis alkanut tuhertaan sabluunoiden kanssa. Sortsien pupu kuivuu vielä. Laitan kuvan sortsit yllä, sitten kun on kuiva.

A couple of garments (trousers and shorts) were a bit stained and I couldn't get the spots out, even with Clorox, so I used some Tulip fabric paint to cover them. I'm no artist like some people, but I like the results a lot. The bunny in the shorts is still drying, you'll get a picture of me with them once it's dry.

housujen kuvio 2

housujen kuvio

sortsien kuvio

Lopuksi kaunis kiitos kaikille huivikommenteista! Olin siihen itse niin tyytyväinen, että teen itselle samanmoisen, jahka saan ohuenohutta värjättävää pitsilankaa käsiini jälleen. Mutta nyt mulla on nestemäinen tekstiiliväri odottamassa.

Finally, thank you for your nice comments on the shawl! Laura: I used the powder, but I will knit the same shawl for myself, and use the liquid dye for that.

Edith-täti kävi vielä kuiskaamassa, että mie ja Karvajalka laskeudumme Helsinkiin näillä näkymin viimeistään 25. kuluvaa kuuta, oisko paikallaan miitti? Edith käski myös kertoa, että jos jollain on jäänyt Miniä tai Butterflyä sinisen, mustan tai valkoisen sävyissä niin matkalaukussani on tilaa. (Sain idean. Tosin pienetkin määrät kiinnostavat.) Heitä kommentilla!

7 comments:

Anonymous said...

Vautsi vau, mahtava tuo Unikko! Pitää tulla kyllä jossain vaiheessa katsastamaan ihan livenä.

SM, melkein naapurista

muoriska said...

Upeita töitä..
Vai että HKI... hmmm... apuuuvaaa... jos nyt kuiten ens alkuun pyytäsi vienosti.. vähän koolaideja? (onko kohtuutonta..??)
laita privapostia.. muoriska at iki piste fi , kiitos ;)

AnneM said...

mulla on butterflyä, valkoista ja jotain sinistä... tosin langat sijaitsevat täällä Lahdessa...

Katja said...

Täältä Espoosta löytyisi kaksi kerää vaaleansinistä butterflytä, kaksi kerää valkoista ja yksi kerä sellaista viherävää vaaleansinistä. Voin vaihtaa ne vaikka kool aideihin - eivät vie tilaa matkalaukustakaan! Jos kiinnostaa, meilaa minulle: kvilla at saunalahti piste fi.

Anonymous said...

http://keskustelu.suomi24.fi
harrastukset - käsityöt ja askartelu. Käy katsomassa kalapeitto.

Anonymous said...

Minkäs värisä sinisiä sä himoitset? Noista mustista perhosista kun en luovu, mutta sinisiä on useampaakin sävyä. Ne kulkee autossa oikein kätevästi muiden ennelta sovittujen lisäks ;)

Eli laitan nyt tähän mainoksen, että mä ajan 26.päivä Kotkasta Helsinkiin Tuuliaa tapaamaan, jos ei mitään suunnatonta estettä pääse matkaan tulemaan. (vanhoista ämmistä taivaan täydellä ei välitetä) Että kyytiin mahtuu, jos kiinnostusta löytyy.

Tuulia said...

Topperi: tummansinistä ois haaveissa. Vaaleensinistä alkais nyt ollakin, mutta tummansinistä sais vielä olla. Ja mustia! :)