Ei harmita enää / More gifts

Kävin silmälääkärillä eilen, ja soitin vakuutusyhtiöön. Enää ei harmita ollenkaan: vakuutus korvaa uudet pokat 100% kokonaan uudet kakkulat*, ja kun näkökin oli sitten huonontunut (ei paljon, onneksi), oli ihan hyvä päivittää lasit. Nyt pitäs vaan sit etsiä ne uudet prillit. *syviä huokauksia* Onneksi mie pärjään ilman laseja aika hyvin, eli ihan tulenpalava kiire ei ole. Taidan kyllä samalla ostaa ne linssit niihin Versace-laseihin, on sitten ns. särkymävaraa ;D
*Edit: Koko lasit korvataan eikä pelkkiä pokia. Mikä lie häirö päässä ollut, kun noin kirjoitin. No, koko lasipaketti siis menee vakuutukseen, huh helpotusta.


Ja sitä paitsi, lasien särkyminen on pientä. Voisi olla huonomminkin: Muoriskan kammarissa pyrytti eilen ensilumen! Sori Muoriska, en voinut välttää vaikka meniskin mauttomuuden piikkiin ;) Itse asiassa mulla tuli koti-ikävä kun näin kuvan lumesta. Aikoinaan asuin itsekin samoilla seuduilla kuin Muoriska, ja lumentulo ei näihin aikoihin ollut lainkaan tavatonta. Ensilunta odottelin kuin kuuta nousevaa, lumi oli niin puhdasta ja kaunista. Niin että oikiasti mie olen kade Muoriskalle. :)

Pate toi synttäripostia eilen: pistelylistan tytöt Porista muistivat kimppalahjalla:
synttäriswappi marilta ja heidiltä
synttäriswappi marilta ja heidiltä 2
Hienot kortit, yksi korttipohja, ihanaa Silkweaverin käsinvärjättyä 32 ct-evenweavea, ja aivan hurmaava hortensia-kitti! Mukana oli myös pari rasiaa salmiakkia, mutta ei niistä sen enempää.

Korteissa oli tosi kauniit kuvat, ja miten pienelle kankaalle ne oli pistelty:
sydänkortti heidiltä
synttärikortti marilta

Kiitos Mari ja Heidi!

I received some Silkweaver hand-dyed 32ct Lugana, a wonderful Hydrangea cross-stitch kit, two bautiful cards and one set for stitching your own, and some candy, which didn't quite make it to the photo shoot. Thank you, Mari and Heidi!

Altaasta mollipoppoo on syönyt lastentarhan kahta sissiä lukuunottamatta. Ehkä molleja kannattaisi ruokkia lisää. Ja hakea kaupasta ihan isoja monneja. :)

9 comments:

muoriska said...

Nou hätä sen otsikon suhteen ;)

Niin se vain on, aina se ensi lumi yllättää, ja ne liukkaat sitten kun ne tulevat.. vaikka ne tulee joka vuosi, ajankohdat vain vaihtelevat.

Kuis muuten synttärisankarilla?
Kiva kuulla että ei sitten tullutkaan niin kallis keikka niistä prilleistä.

Jaa-a jos menis nukkumaan, kun hoidan taas tätä potilashotellia.

Tuulia said...

tsih :) juu, liukkaat yllättää aina, ja joka syksy on korollaa penkassa pilvin pimein. suomessa onneks osataan ajaa liukkailla, tai ainakin paremmin kuin täällä. Suurin osa näistä ei oo nähnytkään lunta, saati että osaisi ajaa sillä. Vesisateessakaan ei osata ajaa, ja kolarimäärät viisinkertaistuu heti, kun taivaalla tummenee. Onneks täällä ei sada lunta muualla kuin vuorilla, ei sillon uskaltas ajaa hullukaan! :D

Emma said...

Piti tulla sunnuntaina toivottaavaan onnea, mutta enpäs olekkaan koneen ääressä silloin, joten Oikein paljon onnea!

Anonymous said...

Hyvää syntymäpäivää, ystäväiseni!

toivottaapi Leena Oulusta

Riitu said...

Ihanaa kun lunta on kohta lupeissa myös tänne... Ukko soitti yks ilta töistä (ajaa tukkirekkaa) et tulppion perukoilla maa on valkoisena... Mä olin ihan fiilareissani. Tulis äkkiä tännekkin...

Sari said...

Heippa Tuulia!
Onnea synttärin johdosta!
Katselin tuossa sinun kuvagalleriaasi ja sieltä näyttää puuttuvan ne minulle synttäriswapissä lähettämäsi neulavihko ja scissors fob.

Katiija said...

Kiitos rakas ystävä kiitos ... en voi muuta sanoa

ystävällisin terveisin katiija

Tuulia said...

pahoittelen näihin vastaamista, kun näemmä kestää. kotona oottas matskuja päivittämiseenkin, mutta en ole nyt just kotona.

emma: kiitos onnitteluista!

leena: kiitos myös sinne! postia olen kasannut lähetettäväksi, joten perästä kuuluu! :)

riitu: no kohtahan sielläki on jos tulppiossakin on jo :)

sari: kiitos onnitteluista ja paketista! sain sen eilen, mutta tosiaan en ole nyt just kotona enkä pääse päivittämään kuvia, eli laitan kuvat kun pääsen kotikoneelle. Kiitos kovasti! Kiitos myös huomautuksesta, mie koitan korjata asian mahdollisimman pian! :)

katiija: ei kestä :) toivottavasti elo selkiää ja neuleet etenee..

Sari said...

Oi hienoa, se paketti siis ehti ajoissa!