Lahjoja ja vempeleitä

Olen rantautunut viimein kotiin, ja täältä kaaoksen keskeltä raportoin kuulumisia. Valmiita en voi vielä näyttää, sillä vaikka koirantakit ovatkin valmiit, ne eivät näytä tasona kuvattuina juuri miltään. Sen voin sanoa, että tämä jälkimmäinen alkaa olla jo tuotekehittelyn huippua. Laitan kuvia, kun takit ovat karvaturrien päällä ja kamera sattuu mukaan samaan aikaan. Pienen pojan takki on myös pian valmis. Toistaiseksi joudutte tyytymään näihin lahjakuviin. Lopussa on myös lahja itseltä itselle ;)

Nämä eivät ole missään järjestyksessä, ja suurimmasta osasta puuttuvat salmiakit. Syy on yksinkertainen: en malttanut odottaa kuvaussessiota. :) Ekana ristipistoystäväni lahja, joka tosin oli varsin neulepainotteinen. Toivoin ohutta lankaa, ja paketista löytyi Silviaa. Puikot olivat ihan yllätys, ja jostain syystä tuntuu, että ihan kuin olisin nähnyt jotain vastaavaa aiemmin. Puikkolaatikossa asuu nyt toinen pari harvinaisia Addeja :)
synttärilahja niinalta
synttärilahja niinalta addit

Kaksi kerää luonnonvalkoista Kotiväkeä, ihana kortti ja ohje upeisiin orkideatauluihin tuli Sarilta ristipistolistan vaihdossa.
synttäriswappi sarilta

Samassa vaihdossa Aijalta Hollannista tuli kaunis tiikerikortti, juhlavia servettejä, oranssia Limbo-lankaa, takkeihin naulakkopidikkeitä (en tiedä oikeata nimeä) ja keksejä ja karkkia.
synttäriswappi aijalta

Oravannahkakauppojen yhteydessä Sireltä ja Zeskalta tuli näin mainio kortti! Viini-Jusseista voi siis siirtyä "kovempiin aineisiin" ;D
kortti sireltä ja zeskalta

Ja lahja minulta minulle: kerijälaite! Tästä en luovu! Saa tulla maanjäristys ja tulipalo, mutta tää lähtee aina mukaan. Aivan kertakaikkiaan mahtava vempele. Paitsi että vyyhdinpuut saisi olla myös (iski visuus kun täytin ostoskoria). Ehkä jouluksi sitten :) Vyyhdinpuista voisi olla hyötyä, laatikossa odottelee neljättä kilometriä silkkilankaa..
kerijälaite

kerittävät
Silkin ohella myös näitä olisi tarkoitus kieputella keriksi. (Tässä on vain osa vyyhdeistäni.) Aloittelin varovaisesti eilen: 1229 grammaa lankaa päätyi kerille. Osasta (218 g) en tiedä metrimääriä, mutta se mistä tiedetään, eli 1010 grammaa on metreinä noin 4722 m. Eli aika paljon. Mulla on ohuita lankoja kaapissa. :) Onhan noita kyllä vielä kerittävänä, merinosilkkeihin en vielä edes päässyt.. Ne onkin terapiakerimistä, hiljaa ja nautiskellen :))

8 comments:

Lankavuori said...

Upeita lahjuksia olet saanut :) Ja vallan ihana tuo sinun vyyhtiröykkiö!!

makepeace75 said...

Oijoi, ihania vyyhtejä. :o) Ja tuota kerijää minäkin himoan. En malttanut messuilta ostaa.

Anonymous said...

IIIIhania lankoja... Kerijävehje on kyllä loistokaveri. Mulle se kyllä vähän kiukutteli kun kerin Finoa (silkki-alpakka) joka oli niin liukasta että kun mä innostuin oikein pyörittämään niin se kerä luiskahti irti omia aikojaan... Sitten vaan jatkettiin rauhallisemmin - paljon rauhallisemmin - ja tuli kauniita keriä.

Tuulia said...

kiitos, kiitos :) villasadulle sen verran että mulla kans löysemmät kerät, joiden lanka on rasvaista, kuten esim. Riihivillan vyyhdit, hyppeli omia aikojaan sieltä puolalta. Everybody Loves Raymondia katsellessa meno oli niin kiihkeää ;) Piti sitten rauhoitella :)

Muillekin vinkiksi: tuo vempele on sama (Royal) kuin mitä Toikalla myyvät, ja voin suositella. Kapine tuntuu olevan tehty aika jämerästi, se kitisee hieman, mutta johtunee lankapölystä ja laitteen asennosta, koska kitinä on vain ajoittaista (ja kuuluu vain silloin, kun Karvis yrittää nukkua). Muuten toimii kuin ajatus, takaisin käsinkerintään en mene! Maksoin itse kapineesta 40 dollaria (eli noin 31 euroa), ja Toikalla näyttäisi olevan 40 euroa, eli aika kohtuullinen hinta. Surffilautaa tännepäin, jos sellaista on itse vailla:
http://toika.fi/toikatori/product_info.php?products_id=379&osCsid=8cb12a5bdf82ccba88699d07341c1a51

Emma said...

Ihania lahjuksia olet saanut.

omena said...

Odotan innolla kuvia koirantakeista! Jos ja kun se tuotekehittelyn huippu on etukäteismaineensa veroinen, niin ohjekin voisi olla kiva ylläri, mummokoiralla on nykyään jo kylmä talvisin vaikka turkki paksu onkin :)...

Villapallo said...

Ihania juttuja olet saanut! Minäkin olen vähitellen alkanut himoita kerijälaitetta ja vyyhdinpuita... ehkä joulupukki tuo;-)

Ziina said...

taisin ostaa juuri samanväristä silvia menitasta, taitaa jäädä pitkäksi aikaa ihasteltavien lankojen joukkoon