Säätöjä / Fixing

Säädin laskurihommia, vaihdoin toisen laskurin. Numeron valkkasin 66666:ksi, kun se tuli mulle muutama päivä sitten ihan omalle kohdalle, joten kovin paljon se ei voi oikeasta heittää. Jatketaan siitä siis. Vanha laskuri on vielä paikallaan, jos se sattumalta heräisikin henkiin.

Edit: No toki se just nousi jaloilleen kun sain uuden vaihdettua. Vaihdoin sen lukeman tohon uuteen, katsotaan kumpi jää käyttöön. On tää säätämistä.

Ja vielä edittiä: otin uuden pois. Jos vanha vielä temppuilee niin kaivan sen arkistojen uumenista. Krpl. En tiedä miksi laskureissa oli muuten eri lukemat, mutta en jaksa nyt vaivata nuppia moisella. Ehkä tää laskuri vähän valehtelee, mutta ehkä se ei ole maailmanloppu.

I changed the counter in my blog, the old one died for some reason. I set the number to 66666 since I got it myself a few days ago (and I remembered it), so it must be close to truth, so let the new one continue from that.

Edit: Of course the old one started working the minute I set up the new. I changed the new counter to match the old one, they're both there and I don't know yet which one will stay.

More edit: Ok, the new one is a goner since the old one started working mysteriously.

Jotta ette vallan turhaan täällä vierailisi, niin tässä kuva eilisen projektista: kelttikirjanmerkki.
I don't want you coming here for just template updates, so here's a pic of yesterday's prject: a Celtic bookmark.
kirjanmerkki valmis

Joko huomasitte? Juu, siitähän puuttuu yksi monta pistoa! Ja ihan keskeltä! Mitähän on arvon pistelijä taas aatellut... ;) Kannattaa siis kuvata työnsä, en ollut hoksannut koko juttua, ennen kuin tietokoneen näytöltä. Ja niin, väri ei ole noin tumma. Pistot ovat vihreitä (muistaakseni väri on DMC 3362) ja kangas valkoinen.

You noticed, didn't you? A stitch is missing! I never noticed it, until I saw it on my computer screen. So, take pics of your photos, you'll notice your mistakes! :)

Edit: Korjasin sekä merkin että kuvan. Nyt ton kehtaa panna eteenkinpäin :)


Edit: Fixed the bookmark, changed the pic. Now it's perfect :) The bookmark, not the pic..

9 comments:

Minä_hän_se said...

Minunkin olisi pitänyt tarkistaa eräs synttärikortti *ennen kuin* liimasin sen korttipohjaan... ;) Onneksi oli kyse vain kahdesta aika huomaamattomasta pistosta. Geelikynälle tuli vähän töitä.

Tuulia said...

Juu, en käsitä miten tommonen voi jäädä näkemättä. On käynyt meinaan joskus ennenkin tämmöinen. Ehkä johtuu siitä, että lanka on just sopivasti loppunut kesken siinä, ja on jatkanut eri kohdasta. Tai sitten tulee vaan sokeaksi omalle työlleen. Nuo kelttisolmut alkoi hyppiä silmissä, ehkä siks tuli paikattavaa. Onneks ei paljon kummiskaan :)

Anita said...

Tekevälle sattuu :-) Mutta eihän tuota edes huomaa, jos ei tiedä etsiä. Itseä se harmittaa tietty eniten.

Sia said...

Laskureissa on taas eri lukemat, ottaako toinen vain "ensivisiitit" ja toinen "edestakaisinseikkailut"? Hieno kirjanmerkki, ja arvaa vietinkö tovin etsien sitä "puuttuvaa" pistoa ennen kuin tajusin lukea pidemmälle ;-)

Ainoliisa said...

Hieno merkki, tosin löysin vieläkin yhden puuttuvan piston, kun niitä kerran käskettiin etsiä :) (jos siis oikein mallin ymmärsin); toinen "tolppa" oikealta, yläreunassa...

Tuulia said...

sia: en tiedä mistä toi ero lukemissa johtuu, niissä pitäis olla samat asetukset. Varmaan jostain "omat käynnit" laskevasta cookiesta. Mene tiedä, toinen noista häipyy joka tapauksessa, eli tuskin sillä niin kamalasti on väliä. :)

ainoliisa: en kyllä hoksannut että missä se olisi.. Otin merkin käteenkin ja nyt siinä on kaikki pistot kohdallaan. Kuva voi hieman valehdella, ja toisaalta kuviohan ei ole symmetrinen, vaikka merkki itsessään onkin keskihalkaisijan suhteen symmetrinen. Koitan katsoa vielä mutta en usko että siinä enää on virhettä. Kelttikuvioissa se paljastuu aika nopeasti, kun ovat niin geometrisia.

Laura said...

Hmmm! I do not see the missing stitch! Once I made an entire cross stitch sampler and gave it to my mother for Christmas. There was a huge* error that I completely missed until after it was washed and framed and hanging on her wall!! Oh well.

*huge to ME - and noticeable by others as well!

Tuulia said...

laura: the mistake is fixed now, there was a missing stitch before. I fixed it, so it should be fine now. :) Besides, back in the day, women used to leave a noticeable mistake in their work, intentionally, because - so it was said - only God's work is perfect. So, were I religious person, I'd say my bookmark was fine, even with a fault :)

Tuulia said...

Kommentoinpa vielä. Ainoliisa löysi oikein sieltä virheen, kolmesta solmukuviosta oikeanpuoleisimman vasemmassa yläkulmassa on yksi puuttuva pisto. Kiitos Ainoliisalle tarkkuudesta, toivottavasti merkin saaja ei sitä kauheasti tuijottele. Jos tuijottelee (kun pistelijä on hänkin) niin sen voi korjata pätkällä DMC:n muliinia nro 3362. Että jäi sinne vielä yksi virhe, pirskatti. Pitkään sain kyllä tuijottaa, ennen kuin sen löysin :) No, ehkä yhden piston virhe ei kuitenkaan käyttöä haittaa.. toivottavasti.