Arvonta ohitte!

Mie otin huomioon kaikki kommentoijat, ketkä oli jättäneet käpälänjäljen siihen arvontapostiin tai sen jälkeen. Jokainen sai tieten yhen arpalipun, jottei oikeus kärsisi. Tieteellisen arvontaprosessin jälkeen voittajat on selvillä: Jepyn ja Alienin arpalipukkeilla irtosi voitto (joka on tietenkin ylenpalttinen ja päätähuimaava) :) Lankahöperö bongasi sadantonnin merkkipaalun, ja sinnekin lähtee jotakin pientä. Jos laitatte spostilla vaikka lempiväriä ja osoitetta niin laitan pientä nyttyrää postipojan mukaan, kun joulunpyhät on ohi. Spostiosoite löytyy profiilia (eli tuota pientä plikan kuvaa tuossa sivupalkissa) kilkkaamalla.

Kiitos kaikille kovasti kommenteista! Oisin toivonut enempi niitä kehitysehdotuksia, mutta ehkä jotain on osattu tehdä oikein, kun niitä ei ihan sataakolmeakymmentä tullut :D On kiva kun olette täällä viihtyneet, mie koitan tään pitää semmosena paikkana, että tänne on lysti aina tulla. Teidän kommenteista tuli kauhian hyvä mieli, ja monelle nauroin aivan litkana (terveisiä vaan Lauralle, JaanaL:lle, Adelheidille, ShamanCatille, Altocumulukselle ja monelle muulle) :D Kiitos siis kovasti, ei tätä blogia olis olemassa jos ei tätä joku lukis. Tieten suuri kävijämäärä ei ole itse tarkoitus, mutta on kiva että muut löytää täältä jotakin, jolle uhrata kallista aikaansa edes hetkinen. Kiitos siis teille!

Menen keittämään lisää teetä ja neulomaan sohvan mutkaan. Lentsu tietenkin tekee tuloaan - mitä joulukiire olisi ilman pientä hengitystieinfektiota?

1 comment:

Hanna said...

Onnittelut voittajille!

Ja onnittelut suuren kävijämäärän lukeman ylittymisestä vielä kertaalleen! ;)