Uudestaan jaloillaan

No niin, eikohan taa taas tasta. Uusi surffilauta on alla, kylla nyt kelpaa. DHL:n salskea nuori mies toi boksin, ja viela on kaytannossa koneen asetukset tekematta, mutta onneksi on mita sorvata. Skandit puuttuu viela, ja Photoshoppi, mutta laitellaan niita paikoilleen ajan kanssa. Ts. mie olen asennuskiellossa kun Karviksen mielesta taa varkki menee sekasin jos mie asentelen omia aikojani kaiken sorttisia ohjelmia. Pyh. No, jollei ala Photoshoppi ilmestyyn piakkoin, niin kaivan asennuslevyt vaikka salaa.. :D

Joka tapauksessa, pari vilkaisua tulevaan. Alla olevista voi arvata, etta Afrikkapaita on valmis, ja siita tuli komea! Ylpeana laitoin merkin niskaan:
tagi niskassa

Koko paidan naatte, kun kuvankasittelyyn on muitakin tyokaluja kuin pelkka Paint (jolla kylla parjasin ekat 1,5 vuotta...).
sneak preview
Pahoittelen, jos kuvat on pimeita. Herjatkaa hairioista, en ole viela tottunut tahan uuteen monitoriin.

Bloggaustauko on ollut tuottelias: lankaa on palanut toista kiloa jo talle vuodelle! Tosin tauolla on huonotkin puolensa: loysin itsen lukemasta "aikuisten" naisten SinaMinaa paivana muutamana. Joka tapauksessa, lisaa kuvia seuraa perasta. Saattaapa olla, etta naette leskenlehtiakin - tammikuussa!

Edit: Arvontavoittajat, postia lahtee maailmalle talla viikolla. Postilaatikolla kannattaa siis vaijya ensi viikon loppupuolella. Pahoittelen etta taa on kestanyt, toivottavasti kukaan ei nyt pahastu.

10 comments:

Sonja&Janne said...

Mulla rupesi jo olemaan vieroitusoireita kun ei ollut teikäläisestä kuulunut. Kiva että olet taas linjoilla! Mukavaa alkanutta vuotta!!! :) S

Hanna said...

Täällä kans alko huoli tulla puseroon. Kiva, kun olet taas täällä! :)

Anonymous said...

Tervetuloa takaisin, olikin jo ikävä :-)

Anonymous said...

Komea on paita! Mulla on tosi vähän aikaa nykyään bloggaukseen saati toisten blogien lukemiseen, mutta tulipa mieleen se sukkavaihto. Eikös sellaisesta ollut jotain puhetta, että joulun jälkeen tehtäisiin? Ei sillä että uskaltaisin varmaksi luvata osallistumisen, mutta kutkuttaisi tuo asia kuitenkin.
(hih, bloggerin verifikaatiossa lukee smenita, pitäisikö siis mennä suoraan menitaan!)

Anonymous said...

Kiva että olet back:-)

Ja neule näyttää niin ihanalta, eihän se vain ole saanut vaikutteita moche-kuvoista? Näyttää niin sellaiselta, värit kanssa!

Anonymous said...

Wautsivau mikä Afrikka-paita! Kiva, että palasit sulostuttamaan kanssaneulojattarien vesisateista (!) arkea..

Anonymous said...

Tervetuloa takaisin. :o) Afrikkapaita näyttää upealta.

Terhi said...

Upea paita ja ihania merkkilappuja sinulla. Värit näkyvät hyvin kummallakin meidän koneella (kannettava ja ei).

Katiija said...

aivan loistava tuo afrikka paita ... *mykistyneenä tuijotan sitä* ja oikein hyvää vuotta 2007 sinne kauas kauas merten taakse.

Ps. täällä on tänään satanut lunta ... ihan kuin NtiVenlan synttäripäivän kunniaksi!!

koukuttaja said...

Ihan parhautta, että olet taas linjoilla. Ja muistutit noista tämän teki -merkeistä. Mun piti joululahjoihin niitä ommella, mutta nyt taitaa olla jo liian myöhäistä... Onneksi niissä ei ole parasta ennen -päiväystä :)

Ja voihan kateellinen huokaisu mitä sä olet saanut aikaan tauon aikana! Oot sää vaan kone, ei siitä mihinkään pääse!