Pieni pakina aiheesta "Jatkuva univelka ja kaksi pannullista kahvia päivässä aiheuttavat outoa avautumista"

Blogistaniassa tapahtuu kummia, edelleen, vaikka suurimmat loiskeet ovat jo vesilasin tuolla puolen. Niin, ja tässäkin postauksessa mainitaan hinkit ja tumputus.

Benrope meni ja otti puikot käteen. Kaulaliinaa pukkaa. Alkukankeutta on ollut, ilmeisesti alkeiden opettelu netin ohjeiden perusteella ei olekaan vallan yksinkertaista. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan kaulaliinan syntyä.

B:n kaulaliinaakin suurempi asia on viikonlopun tissi/hamsterimylläkän lopputulemana loistava rajojen ylittäminen. Jos soliferi olisi karkaamassa vanttuusta, toteaisin tähän yleviä ajatuksia siitä, miten hienoa on, kun suosittu ei-neulepolkkaaja alkaa neulomaan ja ylittää rajoja ja ehkä meistä blogistanian "sinisukista" tulee ihan oikeita polkkaajia ja muuta lennokasta. Noniinno. Mie en aja mopoilla. Menee polvet suuhun, kajauttaa vielä epähuomiossa siihen ainoaan petäjään ja tulee vekki otsaan.

Jos taas olisin tyhjännillittäjä* (ks. edellinen ajatuspuklu), tirpaisisin neukkaan pussillisen ruttuisia palkokasveja ja nillittäisin sirkeän kollaasin henkistä masturbaatiojätettä siitä, miten neulepolkkaajat ja muut pysykööt vaan kukin omilla tonteillaan, "joku roti" ja niin edelleen. Epäpyhää, pöyristyttävää ja kuinka siitä tulee vaikia asia päähän ja kuinka sitten ahdistaa. :]

Oikiasti, minusta b. avasi pelin (jälleen) loistavasti. Iso käsi b:lle.

*Koska en ole tyhjännillittäjä, ei nimikään ole vaihtumassa. Paitsi jollei univelan lopputulemana otsalohkosta tiivisty se piukka ja kimmeltäväinen Nimi, jolla pärjää sitten maailman tappiin.

3 comments:

Juulia said...

Heippa!
Voitit blogini arvonnassa. Ilmoitteletko osoitteesi mulle...

villaa ylle said...

Kiitos:) Monica

Kale said...

Kiitos kommentista blogissani! :)

Uskon että ne on ihanat, olen kuolannut niitä kuvissa ja vaikuttaa tosi näppärältä systeemiltä. Enhän nyt minäkään ihan mitä tahansa kuolaa. Tai no, mitä vaikeammin hankittava, sen varmempi kuolauskohde. ;)

Washington... Masentavaa, siellä on varmaan mahdollista olla yhtä kylmää kuin täällä? Nyt mittarissa -22,5 ja kiristyvää...