Tumputtaen

Tämä on edelleen neuleblogi, ja silti tässä postauksessa mainitaan tissit ja masturbaatio.

Blogistaniassa kuohuu taas. En linkitä uhallakaan, enkä sotke enää lusikkaa soppaan, kun musta tää touhu on ihan älytöntä. Neuleblogien nimissä vilkkuu tissejä (ei kuitenkaan neuleblogeissa sentään, ainakaan vielä), ja hamstereiden takaa löytyy vallan muuta kuin neulojia ja pörröisiä jyrsijöitä. Mietinpä itsekin blogin nimen vaihtoa (tosin en tisseihin viittaavaksi), kun tämä nykyinen on vähän tylsä. Toki sen keksimiseen käytettiin useita miestyövuosia aikaa, kahvia ja norttia paloi. Mutta jotenkin sitä voisi uudistaa.

Jos olisin tyhjännillittäjä, elämäni pääsisältö olisi sen tutkiminen, kuka linkittää mun blogiin, ja kuinka monta lukijaa mulla on. Ja lukijoitahan saa lisää paitsi sisällöllä (vaikeata) myös repäisevällä nimellä, jonka saattaisi saada repäistyä aivolohkostaan helpommin kuin laadukkaan sisällön punnertamisella postaus postauksen perään. Ja jos olisin tyhjännillittäjä ja neuloja, jolla ei ole elämää (nyt voin sanoa olevani vain jälkimmäistä), yrittäisin samoihin lukijamääriin kuin Elämänlanka tai MadeByMyself ja muut, joilla on repäisevä nimi. Niin että uutta nimeä saisi pukata, jos siis olisin tyhjännillittäjä, jolle on tärkeätä, että äitin lisäksi myös entinen tyttöystävä lukee ja merkkaa suosikiksi listalla ja lukijoita on paljon ja sitä kautta se itsetuntokin oisi taasen tapissaan.

Kenties päädyn Jatan kanssa samoille linjoille, tumputtamiseen, sillä siitähän saa halutessaan kaksimielisen (joka on blogilistalla repäisevän synonyymi), tumputtaminen viittaa yksityiseen mielihyvän hakemiseen ja sitä kautta sen varjossa voi ratsastaa, jos sortuu henkiseen masturbaatioon eli tyhjännillittämiseen. Toisaalta tumput liittyy neulomiseen, niin että siinä saisi kaksi kärpästä samalla iskulla.

Muitakin ehdotuksia otetaan riemumielin vastaan.

Avaudun, kun nupissa takoo pieni, mutta ärhäkkä lauma seppiä. Kenties tähän on ainakin osasyynä se, että istuin neuvottelupöydässä eilissäiltana herrojen Daniels ja Morgan kanssa. Herrat ovat innokkaita neuvottelukumppaneita, mutta jälki on usein rumaa. Neuvottelujen jälkimainingeissa usein havaitsen ärsytyskynnyksen laskevan samalle tasolle kuin bodarin pitbullilla. Reagoin myös samoin kuin se hormoonikimpun sohvanlämmittäjä, mutta onneksi neuvotteluja ei käydä kovin usein (en ainakaan tunnusta), joten tämä on ohimenevää. ;) Ja koska tämä on paitsi neulonta- myös tumputusblogi, nillitän, kun ei ole sitä neulontasisältöä. Sitä on ehkä ensi viikolla, kun Starsky etenee, mustikkasato kypsyy ja koeneuloja saa työnsä päätökseen. Sitä odotellessa, kommenttiboksi on avoin nimiehdotuksille.

(Ai niin, ja mie menen hoitaan karvakorvia vajaaksi kahdeksi viikoksi niin että blogissa saattaa olla vähän hiljaista.)

6 comments:

Jatta said...

Sultahan ja sun verbaaliakrobaattisesta suorituksestahan se tumputus ekana irtos :) Mut ihan joo yhdyn kirjoittamaasi. Että sitten eräskin nillitysbloggaaja oikein taivastelee kun ei ole enää kuuman listän ykkösenä. Hohhoi. Ja krooh.

muoriska said...

*reps*
Rapsuta sitä/niitä karvakorvaa/ia minunkin puolestani ;)

Pilvi said...

Kävisikö Amerikan tumputusta? Tuuliahduksia? Samaa mieltä sun kanssa, tää on ollut ihan hullu keskustelu ja mäkin oon siihen sortunut, koska olen ollut flunssaisena netin ääressä koko viikonlopun ja se oikea elämä on siis puuttunut:/

ilu said...

Tumppu, tumputus, tumppupäiväkirja, tumpun tumppu... joka tapauksessa aika vetävä!

Mä ajattelen sananmuunnoksia, tosin nyt aamutuimaan ei tullut mitään repäsevää mieleen. Tuulian juttuja - Juulian tuttuja.

"Viiliä ja tuttuja!"

(ei ehkä neuleaiheista.. hm.)

Jos jotain välähtää, palaan paikalle hohtamaan.

Perhos-Heidi said...

Multa on mennyt ohi, miksi noita blogien nimiä on niin paljon vaihdeltu. Kirjoituksesi selventää joitakin syitä. Älä nyt vaan SINÄ mene muuttamaan omaasi.
Mitä tulee repäiseviin sisältöihin, niin totta puhut, tasaisesti hyvän sisällön tuottaminen on vaikeaa, mutta tavoittelemisen arvoista. Yksittäisellä repäisevällä jutulla nousee lukijamäärä, mutta ei uskollinen tilaajamäärä.
Joitakin "härnäysblogeja" olen havainnut, ts. hämätään "tiukkapipot" paikalle neuleblogiksi tekeytymällä ja sitten yritetään shokeerata niitä. Joopa joo, tietenkin on hauskinta härnätä niitä, jotka siihen reagoivat. Itseäni eivät noin juveniilit jutut hetkauta, kun olen niin kalkkis :) ja luulen, että en ole ainoa.

villaa ylle said...

Ha, odotan kuitenkin kuvia Starskysta:) Monica