Tarhalta napsahti nakki! (Säädin sivupohjaa joten haamu tulee joka tapauksessa niin että mennään nyt tämän meemin voimin :D)

En keksinyt saisko blogitilastoja katteltua Bloggerissa samalla lailla kuin vuodatuksen kävijät saa, joten kävin huvikseen katteleen, mitä Sitemeterin laskurin tiedot näyttävät blogista.
Hakusanalla silkkisekoite oli joku eksynyt blogiin. Niin no, hehkutin KnitPicksin uudesta silkkisekoitteesta joku aika sitten, en vielä ole päässyt neulomaan asti, mutta twinsettiä ajattelin kesäksi siitä.

Hakusanaa "MONOPOLIN X 100" oli myös kokeiltu. Ei sano mitään, mutta kuukeliin runnomalla tulee tammikuun 2006 arkisto esiin. Outoa.

Myös surffilaudan suuntimella "nivelrappeuma" oli blogi löytynyt. Liekö kommentti kyseessä, en mie ole muistaakseni nivelrappeumista puhunut.

Monta kävijää oli tullut Knitting Pattern Centralin kautta, ja syykin selvisi. Musta-punakirjavien lapasten ohje on liitetty sinne, en tosin tiedä kenen toimesta. Mie en ole sitä sinne linkittänyt mutta lystiä, jos joku tänne harhailee sieltäkin kautta. Samaisten tumppujen kuvahaullakin oli tänne löydetty.

Niin, ja Blogilistan kautta suurin osa tulee, Bloglines-käyttäjiä en nähnyt. Olen kyllä itse harkinnut Bloglinesiin siirtymistä. Blogilista tarkistaa oman blogin päivityksen hirmuisella viiveellä riippuen vuorokaudenajasta (ja miehän tietenkin toivon että tämän postauksen kaltaiset sanansäilän napakat suhaisut tulevat teidän luettavaksenne oitis), ja toisinaan Blogilista tökkii oikein urakalla. No, kattellaan.

Ehkä lämmitän tän meemin vielä uudelleen kun google analytics kerää jotain ihan polkattavaakin dataa. En kierrätä meemiä, mutta jos omista tilastoistaan jotakin lystiä löytää, niin napatkaa tästä mukaanne. Tarhalle vielä kiitokset, enpä olis tullut kattelleeksi oman blogin tilastoja ilman meemitystä.

3 comments:

uhoava gnu said...

Ihan hauska meemi! Olen välillä itsekin ihmetellyt millä kaikilla hakusanoilla blogiini on löydetty.. Jos jaksan perehtyä, vien sinulta tämän meemin ;)
Minä kävin vinkkaamassa KPC:ta lapasohjeestasi muutamien muiden suomalaisohjeiden lisäksi. Ajattelin että on aika pistää jokunen niistäkin sinne, kun enklanniksikin löytyy!

Villapallo said...

Blogilistallahan pystyy itse laittamaan ne katsomaan päivitykset, eli siitä oman blogin vieressä kun on se i-merkki, niin sieltä löytyy kohta "tarkista nyt". Siten ainakin olen huomannut sen tapahtuvan nopeammin kuin vain odottamalla:-)

makepeace75 said...

Heh, juuri mietin tuossa hetki sitten, että pitäisi taas tutkia noita hakusanoja. :o) Minun blogiini tullaan ainakin hyyyyyvin omituisten hakusanojen kautta..