Keskeneräisiä, melkein valmiita ja lankaherkkuja

(Postauksessa puhutaan myös arvonnasta.)

Ihan ensimmäiseksi: Kiitos kaikille onnitteluista!

Merkillistä. Koko kevään on ollut suorastaan tuskaa löytää polkattavia aiheita, ja nyt sitten on kerralla monta :) DistantKnitter halusi nähdä ufoja, lankaherkkujakin toivottiin, ja neulekirjojakin voisi vilauttaa.

Olen arastellut ufojen kuvaamista, kun tulee aina vähän huono omatunto, kun keskeneräiset vaan makaa kaapissa ja uusia tekisi mieli aloittaa. Toisaalta oli hauska tonkia kaappia, koska näissä on oma viehätyksensä - tekisi mieli painella oitis tuhertamaan näitä valmiiksi. Ehkäpä näistä tämä oma fufoiluni saa vielä puhtia ja keskeneräiset siirtyvät valmiiden pinoon piakkoin :)

Toisekseen mietin sitä, mikä tekee oikeasti UFOn, ja mikä on vaan keskeneräinen, "työn alla". Nämä kaikki ovat ihan aitoja UFOja, todella kaappiin maatuneita. Näihin ei ole koskettu pitkään, pitkään aikaan. Ja toisaalta nämä pääsivät taas to-do-listalle tämän kuvaussession aikana, koska monesta työstä ei puutu juurikaan, että saisin nämä valmiiksi. Tässä ei siis missään nimessä ole kaikki UFOt, vain osa. Kuvaamatta jääneet ovat joko pestävinä taikka liian monen lankalaatikon alla - ne pääsevät kuviin sitten toisella kertaa.

Nämä nyt kuviin päässeet keskeneräiset liittyvät arvontaan. Valitse näistä kaunein UFO ja äänestä kommenttiraidalla, niin olet mukana :)

Neuleista on mukana nyt vain yksi, Rose Trellis-huivi (tämä ei toki teknisesti ole perinteinen huivi mutta en keksinyt parempaakaan termiä). Huivi on aloitettu muistaakseni syksyllä 2005, ja se tökkäsi lähinnä hervottomaan silmukkamäärään. Toisekseen ennen Elsan hankkimista en pystynyt edes katsomaan, paljonko huivista puuttuisi, koska sen koon arvioiminen oli konstikasta, kun yritti itsen päälle sovittaa. Nyt se on Elsan päällä, ja kovin paljon ei puuttuisi. Lankana Knitpicksin Shadow, väri Vineyard.
rose trellis 2
rose trellis 3

Muistatteko Kaupunkimaiseman kesältä 2005? Tein tätä tosi ahkerasti, ja tämä on aika helppo työkin, mutta en kuollaksenikaan muista, miksi tämä jäi kaappiin. Ehkä pelkät harmaan sävyt alkoivat tympiä, ehkä se johtui yleisestä väsymisestä ristipistoihin (joka jatkui aina tähän kevääseen asti), en tiedä. Mutta nyt tämä upea ja kaunis työ on melkein valmis, itse asiassa se on työn alla koko ajan. Teen tätä aina kun suinkin ehdin - enää puuttuu vesiosuudesta vähän ja joitakin yksityiskohtia.
kaupunkimaisema

Janlynnin Devotion-taulu on edistynyt aina joskus, vähän kerrallaan. Muistan ostaneeni tämän työn Atelje Margarethasta, ja taulun kohdalla luki, ettei sitä suositeltaisi aloittelijoille. Mie tietenkin tilasin tämän ja lähdin ikäänkuin "takki auki" pistelemään. Pian selvisi, miksi tämä ei todellakaan sovi ihan alkajille (joka silloin itsekin olin): vain 6 sävyä beigeä, 3 säiettä, 14 ct musta aida. Murhaava yhdistelmä! Musta aida on hankalaa pistellä, koska täytyy olla tosi hyvä valo, että ne pienet reiät näkee. Beigen sävyt menevät sekaisin, joten täytyy tehdä väri kerrallaan - ja olla huolellinen laskiessa. Työ on vielä aika suuri, joten hyvä, lattialla seisova kehys olisi edesauttanut pistelyssä. Kehys on tilattu, joten pääsen tämän ja monen muun ison työn kimppuun, kun raskaita kehyksiä ei tarvitse käsissään kannatella.
devotion

Dimensionsin perhostaulu tökkäsi jälkipistoihin. Taas yksi näitä, joista puuttuu aivan vähän (ja nekin jälkipistoja), ja jotka ovat aina vain kesken. Tämä täytyy saada pian käsistä seinälle, tämä on aivan turhaan kesken yhä.
perhonen

Hevoshulluna otin ja tilasin tämän Sunsetin kanavatyön, vaikka inhoan kanavatöitä (ja painettuja töitä) yli kaiken. Ei ole ihme, että tämä on kesken, kun joka ainoa pisto täytyy arpoa, millä värillä sen tekisi. Sinisen ja harmaan sävyjä työssä on 21, ja niiden erottaminen ei aina ole kovin helppoa, mikä sekin hidastaa työn etenemistä. Myös tämä odottaa jalallista kehystä.
sunset hevonen

Viimeisenä itse suunnittelemani hardangerliina, joka tyssäsi ihan silkkaan tylsyyteen. Kuvassa on yksi nurkka reunuksesta. Liina on neliönmallinen, ja reunuksen revinnäiskirjonnoista (tms) uupuu vajaa puolet. Työ on aika iso, reunus yksitoikkoinen ja hidas kirjottava, joten tämäkin asuu kaapissa. Jahka sohvapöytä saa uuden petsin pintaan, tämän voisi nykertää valmiiksi, koska tummalla pinnalla kermanvaalea evenweave näyttää aika kivalta.
hardangerliina

Tässä siis arvonnan ehdokkaat:
1. Rose Trellis-huivi
2. Kaupunkimaisema
3. Devotion
4. Perhonen
5. Hevonen
6. Hardangerliina
Siitä sitten äänestämään! :)

Lopuksi vähän lankaherkkuja :) Ensin Freedom Denimiä, jota päädyin ostamaan mallitilkkuja tummempaa sävyä 15 kerää. Mallia olen näille jo vähän suunnitellut, mutta ennen kuin tulee se Kuningasajatus, näitä ei neulota, koska upealle langalle täytyy löytyä todella se Täydellinen Malli.
freedom denim

Knitpicksin alesta heräteostoksena tilasin Memoriesia kolmessa värissä. Alhaalla oikealla upea väri Cape Cod, joka menee lahjaksi. Vasemmalla alhaalla Fly Fishing ja ylhäällä Yukon. Ihanat värit ja pehmeä 100% merino - isona näistä tulee huiveja.
memories

Alelaarista mukaani kaappasin myös Ambrosiaa, unelmanpehmeätä kashmir-baby alpaca -sekoitetta. 800 g riittänee villatakkiin, Täydellinen Malli on etsinnässä tällekin.
ambrosia

Aivan viimeisenä kuva postimerkeistä ;) Sain eilen Hakalta ylläripostia (kiitos vielä!), ja paketissa oli niin herkullisen ihania merkkejä, että taltioidaan ne tännekin. Isommassa kuvassa näkyvät paremmin :)
postimerkkejä

Kiitos vielä kaikille onnitteluista :)

Edit: mie lisäsin perhosen listaan, en hoksinu ennen ko meeri sano että se uupuu.

117 comments:

Meeri said...

Koska perhosta ei ollut valittavissa, niin mä sanon kaupunkimaisema. Se on hieno, upea ja harvinaisen viheliäisen näköinen tehdä. Jälkipistot rulettaa... (NOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!)

Meeri said...

Muutetaan äkkiä, perhonen on ykkönen. Kaupunki tulee kyllä hyvänä kakkosena!

MeRzU said...

Äänestän numero kolmosta, on U.P.E.A!

muoriska said...

Mie annan ääneni Hardangerliinalle.

Johanna said...

Ikuisena heppafanina äänestän hevosta,hyvänä kakkosena tuli tuo huivi joka näyttää kyllä näin neulojan silmään kivalta.

villasukka said...

Rose Trellis, koska pistelyt palauttavat hanakasti mieleen omat kesken eräiset pistelyt.... jossain siellä kaapin pohjalla...

Hanna said...

Huivi-ihmisenä äänestän Rose Trellistä, Hardanger-liina on hyvänä kakkosena.

Tarja said...

Hardangerille menee minunkin ääneni. Ehdoton kaunotar!

Koukuttaja said...

Ykkönen on ykkönen, vaikka upeitahan nuo kaikki ovat. Mikäpä täällä blogissa ei olisi? Oih ja voih!

ilu said...

Mä tappelen hardangerliinan ja Trelliksen välillä. Hm. Hm. Hm...

Mä valitsen kyllä Ykkösen, koska se on neule. Hyvä peruste?

Ja toivotan itselleni arvontaonnea, koska täällä tosiaan on aina kaikkea kivaa ja kaunista, että josko onni potkaisisi jonkun ihanuuden muodossa? :D

Lappis said...

Tuo huivi herätti mielenkiintoni kyllä, juurikin kun "täydellistä" huivia etsiskelen. Mistähän sen ohje mahtaa olla?
Mutta paras näistä on kyllä tuo kaupunkimaisema. En juuri ristipistoista perusta, mutta tuota katselisin kyllä kotonanikin!

tarja said...

Minä kyllä äänestän huivia : )

Outi said...

Hardanger-liinan kulma oli niin kaunis, että ääni sille:) Huivi kakkosena..

piua said...

Kauniita nuo ovat kaikki, mutta neulojana annan ääneni ykköselle. Liina tulee selvänä kakkosena, se on upea!

uhoava gnu said...

Hienoja töitä kaikki, vaan neuleisiin ja vahvoihin väreihin fiksoituneena valitsen:
1) Rose Trellis-huivin!

Lea said...

Perhonen!

Sire said...

Minäkin annan ääneni Trellikselle. Pistelyistä minua eniten viehätti kaupunkimaisema.

Ultsi said...

Hardanger-liina on kyllä upea!

Anonymous said...

äänestän huivia

Tellu said...

Vaikea päättää mikä noista kaikista kauniista töistä olisi ykkönen, mutta valitsen nyt kuitenkin...
1) Rose Trellis-huivin

k2o said...

Nelosperhonen on ihan ihana, ääni sille.

Tui said...

Huivi! :)

iso gnu said...

Ääneni Hardanger-iinalle. Minusta ne on aina niin uskomattoman työn takana.Tuo työ on niin kaunis.

Mari said...

Kaupunkimaisema on kaikkein kaunein. Harmoninen, tyylikäs ja epätavallinen :)

Anonymous said...

Täytyy sanoa että nyt oli hankala ja tiukka kisa, pitkällisen jahkaamisen jälkeen, ehdoton ykkönen on Devotion. Pisteltyäni tyynyä tummansiniselle aidalle, saat myös myötätuntopisteitä...

T:Ilmatar

Anonymous said...

Äänestän hardangeria, tulevaa perintökalleutta ;)

-hanka

routa said...

kauniita kaikki, kauniita. hardangerliina ja kaupunkimaisema kisaavat tiukasti. ja kaupunkimaisema voitti, siinä jokin vain kolahti.

Virve said...

Kokeillaanpa uudestaan, kun äskeinen kommentti hävisi jonnekin bittiavaruuteen. Neulojan äänestän tuota ykkösenä esiteltyä huivia, se on kaunis. Mahtavia lankojakin olet hankkinut, täällä aivan kuolaten katsoin tuota fly fishingiä, ihanat värit.

Taina said...

Huivi, liina, huivi, liina, huivi... Huivi.

Krissa said...

Äänestän kakkosta, muistaakseni se oli tekeillä silloin kun aloitin blogisi lukemisen :)

hanna-h said...

Henkeen ja vereen neulojaihmisenä äänestän Rose Trellis-huivia elikkä ykköstä. Kauniita ovat toki muutkin mutta eniten silmää miellyttää silti neulotut jutut :)

Skroik said...

Perhonen vie kyllä voiton. Ihanat värit. Kehystettynä varmaan vielä upeampi.

Pia said...

Ääneni menee huiville. Tällä hetkellä pitsihuivit kiinnostavat.

makepeace75 said...

Uuh ääh, vaikea valinta. Rose Trellis vai perhonen? Perhonen vai RT? ..Annan ääneni huiville, vaikka perhonenkin huutelee. (Kuten tiedät, olen heikkona nuihin aasialaisvaikutteisiin ristipistoihin.) Mutta RT on vielä lempparivärissänikin, voittakoon siis. :o)

Taija K said...

Itse pistelen joulukorttien kokoisia juttuja korkeintaan, jos viitsin niitäkään, joten hämmästelen teidän pistelyexperttien sinnikkyyttä!

Äänestän silti numeroa 1, tuollaisen minäkin haluaisin olemaan kesken kaappiini ;o) Tai ehkä vielä mieluummin valmiina hartioilleni.

.k said...

Devotion!

Ei meinannu saada kommenttia läpi...

Puikot solmussa said...

Kyllä muhun vetoaa tuo....kaupunkimaisema!! Näyttää upealta -ja tosiaan, ei niin perinteinen malli.
Voi mistähän saisi itse kärsivällisyyttä tuommoisen tekoon?

alisanmamma said...

Äänestän numero ykköstä:)

Helmis said...

Onneks oikein paljon olkoon synttärisankarille!!

Ykkönen on Kaupunkimaisema, mut Trellis tulee oikein hyvänä kakkosena.

Mää kuolisin, jos mun pitäis kirjoa mustalle kankaalle kuutta beigen sävyä.
A-p-u-a!!

Vanilla said...

Rose Trellis-huivi ehdottomasti, kun minä en noista pistelyistä perusta.

pohjis said...

Upeitahan nuo on kaikki, mutta kyllä minä sanon silti että Kaupunkimaisema on hianoin. Vaikka on tuo Devotion-juttukin hieno... Ja se huivi... :) Onne synttärisankarille muuten!

Marja said...

Todella vaikea valita noista töistäsi ykköstä, jokainen on omassa luokassaan upea. Loppujen lopuksi päätin kuitenkin antaa ääneni Devotionille.

Nienna said...

Trellis on kaunis, mutta kaupunkimaisema on vieläkin kauniimpi. Tosi nätti

Lellu said...

Minä kannatan perhosta. Ne ovat minun heikkouteni. Niitä ei voi vastustaa.

Relli said...

Trellis on kaunein, kirkkaasti! <3

Juulia said...

Voivoi, vaikea valinta... Huivi on kyllä aivan ihana, mutta niin on hevosetkin. Itse tykkään neuloa mutta en tykkää kanavatöistä (anoppi saa keskittyä niihin!)... Hevoset on kyllä ollut lähellä mun sydäntäni aina, mutta...

Valitsen ykkösen, huivin. Se näyttää niiiiin ihanalta. Tekisi mieli hiplata sitä, kovin on vaan kaukana!

Kanerva said...

Minä pidän tuosta kaupunkimaisemasta eniten. En tiedä mistä syystä, se vaan on - ihana!

Marjut said...

Mä sanon Rose Trellis.

isrik said...

Paha rasti, mutta kaunein on kaupunkimaisema

Villasatu said...

mulla on kaapit niin täynnä keskeneräisiä ristipistoja että tulee kamalan huono omatunto .-) Kaupunkisiluetti on kyllä ihana, jälkipistoineen päivineen.

Mutta... Trellis vie voiton tänään.

Memmu said...

Rose Trellis on aivan ihana, upea kuvio ja väri on tismalleen suosikkini. Tämän olin aikonut sanoa ennen kuin tiesin mitään mistään arvonnoista, mutta jos tällä pääsee kaupan päälle osallistumaan niin hyvä!

Paula said...

Minä äänestän kaupunkimaisemaa, vaikkakin neuleihmisenä, joka ei juuri muita käsitöitä osaa, "pitäisi" ehkä neuletta äänestää, mutta kun tuo näyttää kauneimmalta ehdokkaalta :)

Anonymous said...

Kauniita ovat kaikki, mutta pakko on valita tuo hevonen...

Lape said...

Mie äänestän kauneimmaks perhosen, mutta kaupunkimaisema yksinkertaisuudessaan on paha kilpailija. Heh sitähän vois ite kuvailla omia Ufojaan ja äänestyttää valmistusjärjestyksen... vai olisko liian hankalaa?

Marja V said...

En kyllä osaa päättää, mikä näistä on oikeasti kaunein. Ehkä kuitenkin pitsihuiveihin hurahtaneena valitsen Rose Trellisin.

Sari said...

Numero 4: perhonen!
Hardanger on myös tosi upea.

verano said...

Rose Trellis ehdottomasti :)

ShamanCat said...

Trellis tai kaupunkimaisema... vaikeaa! Ja kauniita ovat kaikki muutkin. Mutta... kaupunkimaisema!
- ShamanCat

Pörrö said...

Toi huivi-poncho-vaate sen on pakko olla :)

Onnea taaperoikäiselle blogille - jäämme odottamaan uhmaikää :)

Ps. Eiii, sun blogisi captcha puhuu islantia :)

riikka n said...

Devotion-taulu vaikuttaisi olevan kaiken työn arvoinen. Äänestän sitä kauneimmaksi.

Mirri said...

Minä tykkäsin Kaupunkimaisemasta!Eli 2. (kaksi).

Sari said...

Perhonen on minun valinta.

Johanna said...

Vaikea päättää huivi vai hardanger liina. Huivissa on kaunis väri, joka on yks mun lempiväreistä ja kuviopintakin kaunis.

Hardanger liinassa on jotain yksinkertaisen kaunista. Kotiin pitäisi joskus tuontapaista kaitaliinaa kirjailla.


Valitsen hardanger liinan kun en tuota huivin kuviota osaa neuloa vielä, toivottavasti joskus osaan!

Katiija said...

Perhonen, ehdottomasti! Aivan upea, siinä on sitä jotain, koskettavaa.

Kimalainen said...

Vaikea valinta, mutta mutta.. ääneni annan... huiville eli 1.

Virpi said...

Kyllähän minä kaupunkimaisemasi muistan ja äänestän sitä - aivan uskomattoman ihana malli!

Minä_hän_se said...

Annan ääneni kaupunkimaisemalle.

Maud said...

Perhonen, ehdottomasti!

Ulla said...

Minä äänestän kolmosta, se on tyylikkään näköinen!

Sini said...

Uih, kaikki on upeita. Mutta pakon edessä valitsen Handangerliinan :)

aura said...

Eihän noista voi valita. jos on ihan pakko, niin kaupunkimaisema.

Leena said...

Ihanaa, lisää ristipistoja täällä taas! Kaupunkimaisema on ehdottomasti suosikki, se on erilainen ja kaunis.

Mustalle aidalle pistelyssä auttaa muuten jos laittaa syliin vaikkapa valkoisen tyynyliinan, reiät näkyvät paremmin :) Tosin jalallinen pistelykehys on varmasti vielä parempi, valon saa tulemaan kankaan läpi.

Haka said...

Perhosessa on upeat värit, valitsen siis sen. :)

Anonymous said...

Kaupunkimaisema!

Katja

Emma said...

Liikaa hyviä vaihtoehtoja....
Valitsen kuitenkin perhosen. Siinä on kauniit värit.

Anonymous said...

4. Perhonen on kaikkein kaunein, juuri sellainen jonka voisin itsekin tehdä.

Oisko tuolle huiville parempi nimi keeppi?

Tuulia said...

mustikka: mie mietin sitä keeppiä kans, mut keeppi on musta aika lyhyt ja tosta tulee kummiskin yhtä pitkä kuin neulepaidasta.. sitten joskus.

zeska said...

Tekisi mieli tuota perhosta äänestää (ja sehän on tarjollakin) mutta valitsen silti rose trellis huivin - pingoituksen jälkeen se on varmasti Ihana.

Tiina said...

rose trellis tai perhonen, tai mikä vaan noista, hienoja on kaikki

mennahuu said...

Kaikki ovat upeita, mutta ehkä tuo Hardangerliina vie voiton...

jaanaL said...

Annan ääneni tietylle kaitaliinalle :-)
Mutta joutunen vaihtamaan ääneni kaupunkimaisemalle...

Tuulia said...

jaanal: humhum.. se Eräs Liina on itsas menossa kehykseen heti kaupunkimaiseman jälkeen - en toki ole sitä unohtanut! :)

Totoro said...

Kaupunkimaisema puhuttelee eniten, mutta Rose Trelliksesta tulee varmasti hieno pingotuksen jälkeen. Pingoittamattomat huivit on aina vähän omituisen näköisiä.

Carita said...

Hardangerliina on kaunis, annan siis ääneni sille.

Hanna said...

4. Perhonen. Munhun uppoo kaikki itämainen... :)

Altocumulus said...

Trellikselle ääni täältä, neuloja ei ymmärrä pistelyitä arvostella, vaikka nekin on kyllä kauniita. :)

Arteeni (Sia) said...

Mietin pitkään, kaikki ovat niin hienoja! Perhonen näyttää tosi nätille, se on jotenkin normista poikkeava pistelytyö, mutta perinteitä ja työn määrää arvostaen päätin kuitenkin valita kauneimmaksi 6 eli hardangerliinan. Se on kerrassaan upea! Toivottavasti pistelet sen pian valmiiksi!

JaanaV said...

Onnea blogisynttärin johdosta!

Minusta kaikki nuo työt ovat kauniita, että on ihan valinnan vaikeus kauneimmaksi.
Ehkä kallistun kakkosen eli kaupunkimaiseman suuntaan. Vai sittenkin tuo hardangerliina?.

Juu, se on 2) kaupunkimaisema

Tuula said...

Minä annan ääneni kaupunkimaisemalle, upea on ja mieluusti omallakin seinällä moista katselisin (mutta tuskin ikinä saisin tehtyä...)

Marjo said...

Täältä tulis ääni Hardangerille.

valipala said...

Rose Trellis huuteli äänekkäimmin, värikin viehättää. Kovin kauniita ovat kyllä kaikki pistelytkin. Toivottavasti ne nähdään valmiina kaikki vielä jonain päivänä.

Raisa said...

Ihania töitä, eihän noista voi valkata! No, jos ihan pakko on, hmm... Sanotaan sitten että perhonen on tosi upea! (ja hevonen ja kaupunki ja...)

Stricker said...

Ensin onnea kaksivuotiaalle! Ja mun suosikki on kaunis hardangerliina.

milliini said...

Huivia näin neuleihmisenä ensin ajattelin, mutta kuitenkin pidemmälle selattuani olen ehdottomasti sitä mieltä että hardangerliina. Olet oikeassa, että se sopii tummalle pöydälle kuin nappi silmään.

Mari said...

Äänestän kaupunkimaisemaa. Se on hieno! :)

Tuija said...

Huivia aioin äänestää ennenkuin pääsin hardangerliinaan. ÄÄneni annan siis liinalle. Se on tosi kaunis tummaa puuta vasten.

Anonymous said...

Kaikki nuo ovat kauniita, mutta valitsen liinan. -Sarapee

Anonymous said...

3. Devotion, ehdottomasti! Ihana!

Kirsti

hansux said...

Perhonen on minun suosikkini, itse myös joskus pohtinut sen aloittamista!

Elina said...

Täältä ääni Devotionille.

Pirkkis said...

Perhonen, ehdottomasti!

Anonymous said...

Kaupunkimaisemalle mun ääneni. t:Nonna

Karoliina said...

Heppa.

Täytyy sanoa, että olet tosi kunnianhimoinen käsityöläinen. Itseltäni jäävät kyllä nuo pistoilut tekemättä.

DistantKnitter said...

Huippumäärä kommentteja, muuten!
Neule on totta kai ykkönen, siis äänestän Rose Trellis -huivia. Onhan minulla itsellänikin sen ohje kansiossa, ja mistäs muualta sen olisin huomannut, ellen blogistasi!
Onnea tasavuosista ja pitkää ikää blogille!

Juulia said...

Kyllä tuo Devotion voiton vie, vaikka muutkin ihastuttaa.

JennyF said...

Rose Trellis on minun valintani. Onnea edelleen!

Outi said...

Mie äänestän kaupunkimaisemaa, vaikkei se kesken enää olisikaan ;)
Valinta tapahtui kyllä summanmutikassa, koska en mie noista oikeasti osaa kauneinta valita.

Kira said...

Pikkasen liian vaikea tehtävä valita noista kaunein...

Suosikkini ovat perhonen ja hardangerliina, mutta kumpaa nyt sitten äänestäis...

No sanotaan sitten hardangerliina!

teisa said...

Annan huiville ääneni, koska olen lähinnä neuleihmisiä (olisi kiva osata muutakin). Ja onnea blogille!

kramox said...

vaikka itelle nuo neulomiset on mielekkäämpiä, niin äänestän Perhosta, siinä on niiiiin kauniit värit <3
Ja myöhäonnitteluja blogille :>

Madde said...

Kaikki on kyl kauniita, mut jos joku pitää valita ni äänestän tuota hard anger -liinaa ;)
En oo ehtinyt visiteerata blogissasi vähään aikaan, joten myöhäiset syndeonnittelut Tuulian omille jutuille!

Hansu said...

Kauneimpana kyllä pidän tuota ykköstä, eli neulehuivia. Hyvänä kakkosena tulee perhostaulu.

vattumato said...

Hevosihminen kun en ole niin heppatyötä en äänestä, kaikkia muita voisinkin äänestää. Mutta jos yksi pitää valita niin sanotaan:
2. kaupunkimaisema

Onnea vielä blogisynttäreistä! En ole ehtinykään vielä onnitella.

Arja said...

Kaunein on minusta Devotion-taulu, se on taulu jonka itsekin haluaisin pistellä. Jännä että mullakin on joku juttu noihin jälkipistoihin, en ikinä jaksaisi niitä pistellä vaikka niistä tulee paljon näköä.

sari said...

Se missä on se perhonen on todella kaunis tekele=)

Mari said...

Vieläkö ehtii äänestää? Äänestän silti 4. tai 5. En osaa päättää.

Mari said...

Minä olin siis tuo edellinen.