Maailman pähein neulontakassi

Mulla on semmonen, ystävältä sain makeen kassin:
kalevalakassi
Kassista kurkistaa Turkoosikäärme. (Sisällä on tietenkin lankaa!)

Arvontakin suoritettiin. Onni suosi Saria ja hannaa, joka jätti seuraavan kommentin: "4. Perhonen. Munhun uppoo kaikki itämainen... :)" Laittakaas spostia (osoite profiilissa), niin mie koitan keksiä jotakin vinkiätä palkintoa :) Kiitoksia kaikille arpajaisiin osallistuneille! Yleisön suosikkeja olivat huivi ja kaupunkimaisema, myös perhostaulu sai kivasti ääniä :) Totta puhuen en osaisi noista valita itsekään suosikkia, kaikki ovat kauniita :)

Oikein paljon kiitoksia kaikille Kaupunkimaisema- ja Leskenlehtipaita-kommenteista. Jos tähdet ovat oikeassa asennossa ja löydän kaikki ne lippuset, joilla ohje on, Leskenlehden ohje tulee Ullaan. :)

9 comments:

Tui said...

Ihana kassi! Aivan loistava!

Hanna said...

On upee kassi.
Hei! Oon arvontaonnellinen hanna. Kiitos! Kiitos! Mä en vaan löytäny Sun meiliosoitetta profiilista. Silmä? No, mulla oli omassa meililootassa joku aiemmin Sulle lähettämäni meili, josta nappasin osoitteen (etunimi.sukunimi@gmail...). Jos ei viestiä kuulu, niin katotaan asiaa uudelleen... Jänskää!

Kanerva said...

Tosi hieno kassi! Mistähän tuollaisia saa?

kramox said...

oih, tuommosia kasseja tännekipäin halutaan!
harvinaisen hieno.

Tuulia said...

Ystävä, jolta sain kassin, laittoi viestiä, että noita myy Forssassa Luontokauppa Koriste Anna, puh. 03 4225715. Varmaan voivat postiin laittaa, taikka sanoa mistä muualta noita voi saada :)

Anonymous said...

Jos en aivan väärässä oo, niin voisin väittää että firma jossa olen töissä tekee noita. Firman nimi on Mikebon, mutta tekee mm. noi Luontokauppaan menevät "rätit". Eli netistä myös Luontokaupan alta pitäisi löytyä sekä Helsingissä on firmalla oma Outlet myymälä. Voin kyllä antaa enemmänkin infoa jos joku tahtoo..
Ilmatar

Sonja&Janne said...

Jep luulen, että ovat Mikebonista.
:) S

ShamanCat said...

Hih, mulla on tuo sama T-paitana!
Tilauspaikka tämä:
http://www.luontokauppa.com/

Tuosta kaupunkimaisemasta tuli upea!
Olen välillä yrittänyt hillitä itseäni, ettei ihan koko maailman harrastuksia tarvitsis olla yrittämässä, mutta nyt kyllä vähän nikertää, etten ole pistelyä aloittanut!

- ShamanCat

makepeace75 said...

On muuten tosipähee neulontakassi. :o)