Taas yksi UFO valmis

Kiitos kovasti edellisen postauksen kommenteista! :)

Blogin 2-vuotissynttäreiden aattoa vietetään toisen UFO-ristipistotyön valmistumisen merkeissä. Kyseessä on vuonna 2005 aloitettu työ, joka kulki "Pohjanmaan" nimellä, koska ostin työn ihan koti-ikävään ja tästä tuli etäisesti mieleen Pohjanmaan lakeudet :)
pohjanmaa valmis
Kankaana työssä on 18ct aida, ja jos nyt tekisin tätä, vaihtaisin surutta 16ct tai 14ct aidaan. Osa puoliristipistoista on tehty neljällä (!) säikeellä, ja puoliristipistoja on tosi paljon, joten kangas vetää kieroon. Isommalle kankaalle olisi ollut helpompi pistellä (ja kehyksen käyttökin olisi varmaan ollut poikaa) :D Kaunis tästä tuli kuitenkin. Tirpaisen tämän kehykseen, jahka erikoistilauspassepartout tulee :) Työn koko on n. 44 cm x 14 cm.

Näitä UFOja olen koittanut työstää pois, että olisi hyvä syy aloittaa yksi lahjatyö, joka on ollut wishlistilläni kauan. Se saapui näin ihanassa paketissa:
ylläri niinalta
Ja sisällä oli suloinen nalletaulukitti:
nalletaulu lahjaksi
En ole ollenkaan nalleihmisiä, mutta tässä on jotain hurmaavaa ja hellyttävää :) Tämän siis aloitan, kunhan saan pari muuta UFOa vielä kaapista seinälle.

14 comments:

golden said...

Muistan tuon "Pohjanmaan". Kiva että sait sen valmiiksi, näyttää hienolta!

Mullakin on tuo Row of Love aloitettuna ehkä 10 piston verran. Tai sitä oli oikeastaan enemmänkin jossain vaiheessa, mutta... ääh, pitkä juttu. Pitäisiköhän kaivaa se nyt esiin, kun sinäkin olet sitä aloittelemassa.
Mulla taitaa muuten olla sitten vielä yksi ylimääräinenkin samanlainen kitti.

Kaarina_tku said...

Upea tuo "Pohjanmaa". Olet onnistunut siinä todella.
Tuo Nalletaulu on ihana. Minäkin olen haaveillut, että joskus sen tekisin. Vaan saa nähdä miten käy.

Katiija said...

Nuo ristipistotyöt (vai millä nimellä niitä kutsutaan), mutta ei taida tämän mamman kärsivällisyys niihin riittää. Ajattelin kyllä joskus kokeilla, mutta täytyy aloittaa jostain ihan pienestä, esim. kortista...

Sire said...

Uih, ihania nalleja. Jään odottelemaan lopputulosta ;)

Emma said...

Kaunis tuo "pohjanmaa" taulu.

Totoro said...

Onpas kauniita tauluja. Täytyy kyllä ihailla myös kärsivällisyyttäsi - itsellä on ollut lumiukkotaulu kesken vuodesta miekka&kypärä (olisiko 2002 ellei vanhempi).

Johanna said...

Onnea! Sait tuon UFOn valmiiksi! Minullakin on tuo nalletaulu, jota aattelin joskus äidilleni tai kenties veljenlapselle tulevaisuudessa tehdä.

Arja said...

Minä olen haaveillut myös tuon nalletaulun tekemisestä, mutta kun itsellä ois niin paljon muliinilankoja niin tuntuu turhalta ostaa koko pakettia margarethalta, ja muistaakseni hintakin oli aika suolainen, ei tainnut alle 60e lähteä...

Leena said...

Kivakiva, ristipistoja taas täälläkin :) Kaunis on tuo maisema ja motskari on hieno myös!

Minä_hän_se said...

Mukavan näköisiä taloja :)

Virpi said...

Pohjanmaa näyttää hienolta - oikeasti täällä ei ole noin kaunista =). Tuon voisi vaikka joskus pistelläkin - kiinostaisiko mallin vaihto? Kenen tuo malli muuten on? Siis valmistajaa tiedustelen =)

Tuulia said...

virpi: jaahas, enpäs ole muistanut laittaa tietoja tuohon. Valmistaja on Dimensions, ja työn nimi Scenic Farm. Malli ja loput langat ovat aivan joutilaina joten mallivaihto kiinnostaisi kyllä :) Laitatko spostia?

makepeace75 said...

Nallukat eivät oikein meikäläiseen iske, mutta Pohjanmaa on hieno. :o)

Sari said...

Pohjanmaa on kyllä hieno!