UFO Count: 1,000,000 - 1.

Aloitin tämän moottoripyörän Karvikselle melko pian tänne muuton jälkeen, syksyllä 2004. Se valmistui melkein kokonaan 2005 vuoden puolella, mutta sylinterikansien jälkipistot antoivat odottaa itseään melkein 2 vuotta. Nyt se on valmis, ja Karvis tykkäsi kovasti. Olen itsekin oikein tyytyväinen ;)
moottoripyörä 2

Kangas työssä on 14 ct musta aida (ehdoton inhokkini, en taatusti koske tummiin kankaisiin ihan heti) ja DMC:n muliinilangat. Kehyksen koko on 25 cm x 33 cm, kuvan koko on noin 27 cm x 17 cm. Kuvan aiheena on ymmärtääkseni vuoden 1947 Indian Chief, malli on jostain muinaisesta Labores de Ana -lehdestä. Pitkäpiimäinen ja ikävä pistellä, mutta lopputulos on kaunis. Kehyksen vaihdan ehkä isompaan ja mustaan taikka tummanharmaaseen, jos löydän oikein kivan harmaan passepartout'n. Värit ovat ehkä oikeammat ensimmäisessä kuvassa, mutta malli näkynee paremmin tässä jälkimmäisessä.
moottoripyörä


Edit: Vaihdoin isomman ja ehkä vähän paremman kuvan, lisäsin vähän tekstiä.

14 comments:

Kaarina_tku said...

Voi, että on upea. Onnittelen hienosta työstä.

Minä_hän_se said...

Onpas hieno moottoripyörä.

Mirri said...

Heh,minä jo ennen tekstin lukua silmät ymmyrkäisinä toljotin "Miten kukaan voi pistellä mustalle kankaalle".Multa jäisi tekemättä!
Hienolta näyttää!

Arja said...

Hieno mopo :) Mustalle pohjalle on varmasti vaikea pistellä, joskus olen tehnyt joulukortteja tummansiniselle pohjalle ja sekin oli jo aika vaikeaa...

Emma said...

Hyvän näköinen pyörä.

sonja said...

Se on komea!

Martsuli said...

Ihan sairaan käheän hyvän näköinen työ!!!!

Sari said...

On se kyllä upea!

makepeace75 said...

Hieno on. :o)

Tummat kankaat on kyllä hankalia. Mulla on ikuisuusprojekteissa jo useamman vuoden kesken ollut Koi and Dragonfly, joka tulee tummansiniselle (muistaakseni) 18 ct aidalle. Ja Kissatalohan odottaa.. ;D Mitään en ole oppinut.

Mermaid said...

Onpa komea tekele! Hauska idea, käsityö jota mieskin osaa arvostaa :-)

DistantKnitter said...

Liekö noita keskeneräisiä nyt ihan noin monta jäljellä... :)

Oliko tämä vanhin UFO?

Tuulia said...

DK: no ei ehkä ihan noin paljoa mutta paljon. :D niin, ja ei ollut vanhin ufo, mutta vanhimmasta päästä :)

DistantKnitter said...

Milloin esittelet meille arkiston aarteita, vanhimmat ufot? En muista, että olisit jo näyttänyt niitä, ainakaan kovin äskettäin.

Tuulia said...

DK: hmm, pistänpä korvan taa. Olen muuton alla kaivelemassa niitä muutenkin, joten laitan näkösille piakkoin :) Kiitos polkkavinkistä!