Angst

The word describes my week perfectly. Or, to put it in other words, the top three highlights of my week have been driving 1200 miles in 24 hours, a visit to a graveyard and one glass of Syrah* spilled on a sparkling white carpet.
*It was a horrible waste as it was Chateau St Michel's Syrah, of all things. The wine I didn't spill was very, very good.

We drove my car to Washington, and didn't have much time to enjoy the trip, because it consisted mostly of trying to find an apartment. I hated every single minute of the apartment hunting, although the scenery in the Seattle area was gorgeous. Everything was green and fresh and cool, and the mountains were beautiful. And on the plus side, we did find an apartment, and we managed to squeeze in a little trip to Jimi Hendrix's gravesite in Renton, Wa. (Click to enlarge.)
P3130003 P3130002 P3130001

We left my car in Washington and got back on Friday night. I took my Harmony needles with me on the plane and managed to finish a sleeve. (Love the Harmony needles, by the way. And no, didn't finish the red cardi for the trip, it's still missing some cable bands and pockets.) I haven't done much this weekend, if one does not count doing the laundry and dishes and watching a few quite poor movies. And spilling one glass of red wine on the carpet. (Got it all out, though.) I plan on taking this Sunday very easy, since starting tomorrow, I have to start packing. We got 15 days until we have to have everything packed and ready to go.

I am not panicking. Not yet anyway.

Runosuonessa taitaa olla kolesterolia tai jottain, nyt ei irtoa proosallista tykitystä olleskaan. Käytiin viemässä Viivi Washingtoniin (osavaltioon), ajeltiin pari tuhatta kilometriä yhteen vuorokauteen. Reissu ei ollut silkkaa hupia, kun pääasiassa tarkoitus oli etsiä asunto (joka löytyikin kyllä), mutta tirpaistiin siinä vesisateessa hautuumaalle Rentoniin ja käytiin katsomassa Jimi Hendrixin hautapaikkaa. Siinäpä ne viikon kohokohdat, jos valkoiselle matolle tirpaistua punaviinilasia ei lasketa. (Sain kaiken rypälejuoman pois, mutta harmitti silti. Oli hyvää viintä se.)

Muuttoon aikaa 15 vuorokautta. Ei paniikkia. Vielä ainakaan.

8 comments:

Anonymous said...

Iiih!! Seattle!! Ihana kaupunki! Miehen kotisellainen ja minunkin muutaman vuoden ajan. Saako udella mistä löysitte asunnon? Me asuimme aikoinamme niin Fremontissa kuin Capitol Hillissä. Aah..nuoruus 90-luvulla, Pearl Jam ja jeesusteipillä korjatut sortsit, liilat rastat ja Bumbershoot.. Ihanaa kevättä Usan ihanimmassa kaupungissa!!
toivottelee Erika

MeRzU said...

Jimi Hendrixin hauta, olen kateudesta vihreä.

Stina said...

Tervetuloa =)! Toivottavasti muuttonne sujuu kommelluksitta ja kotiudutte nopeasti. Meista taalla on ollut vallan mukavaa =).

Sonja&Janne said...

Ihan on mennyt multa ohitse tämä muuttosysteemi, mutta oikein paljon tsemppiä touhuun. Muuttaminen on aina kovin leppoista puuhaa... :) S

Stricker said...

Tsemppiä muuttohommiin! Plääh-kuvat olivat muuten mahtavia :-). Täällä on myös monenkinlaatuista plääh-oloa ilmassa: taivaalta sataa räntää ja on harmaatakin harmaampaa, poika on taas kipeänä eikä muutenkaan oikein hommat onnistu :-(.
T. Nimim. Yhä kymmeniä muuttolaatikoita purkamatta

makepeace75 said...

Voimia ponnistukseen! Muuttaminen on niin ärsyttävää ja rasittavaa. Tosin..mulle kelpais kyllä uus asunto, kun nykyinen on meille liian pieni. Me kun ollaan tällaisia Vileenejä.. ;D

Tuulia said...

Erika: uus koti löytyy Bothellista, se on likellä Karvajalan työpaikkaa ja vaikutti ihan kivalta alueelta.

merzu: :)

stina: juu, Diegoa on nyt nähty joten ollaan molemmat aika innoissamme tästä muutosta vaikka muutto sinänsä aika raskasta touhua onkin..

sonja: en oo tästä vielä puhunutkaan, tää on ollu vähän aikaa jo tiedossa mutta vasta nyt oikeestaan ajankohtaista. Toista vuotta tätä leivottiin, mutta vasta nyt tuli muutto eteen..

stricker: meilläkin taitaa olla edellisestä muutosta vielä laatikoita purkamatta.. Tsemppiä sinne!

MP: sulo se asuu meilläkin, mutta nyt muutetaan pienempään. Tarttee suitsia suloa, muuten ei mahduta kohta mihinkään. :D

Stina said...

Hih, muutatte sitten ihan meidan nurkille... Blogistani loytyy e-maili osoite jos kaipaat joskus juttukaveria.