Blue Is My Favorite Color

(Also in politics!)

I love knitting socks. I should knit them more often, considering how much sock yarn I have. Terhi wanted to see her readers' sock yarn stash, and I already got out the 20 gallon tub of sock yarns. But then I realized it would take me forever to photograph them all, so I took a picture of the blue sock yarns I have managed to collect.

Sukkia on sitten lysti neuloa. En neulo sukkia tarpeeksi usein, siihen nähden kuin paljon sukkalankaa kotona majailee. Ja käytän sukkia joka päivä, pitäisi ottaa ja neuloa niitä lisää. Langasta ei ole sukkavajauksessa kyse, ajasta enemminkin. Kaivoin Terhin innoittamana jo 80 litran sukkalankalaatikon esille, mutta sitten realismi otti ja yllätti, ja napsin kuvan vain sinisistä sukkalangoista. (Sinisyys liittyy tiistain uutisiin ja siihen että sininen on yksi suosikkiväreistä.)
siniset sukkalangat
Clearly, I don't have enough blue sock yarn. (I may or may not have bought some sock yarn recently. It may or may not have been blue. I'm not confessing anything here. But it was gorgeous!)

Sinistä sukkalankaa voisi olla kyllä enempikin. (Saatoin ostaa vastikään sukkalankaa, joka saattoi olla sinistä. En tunnusta mitään, mutta upeaa se oli!)

One of my favorite shades of blue is denim blue. Especially if it is a deep, bright, slightly variegated denim blue, in thick mercerized cotton.

Sinisistä yksi kaunein on farkunsininen, erityisesti jos se on tummahko, kirkas, aavistuksen epätasainen farkunsininen, ja lanka paksua merseroitua puuvillaa.
denim henley 1
Today, I will be sewing some buttons. (See, I still knit!) The project above is a sweater I've been working on. This yarn, Plymouth Yarn Company's Fantasy Naturale, started life as a sleeve, which I then frogged. Now, this will be one of my top-down sweaters, and I already like it very much. Hopefully I'll have pictures of it very soon.

Kyllä täällä neulotaankin! Tänään pääsen varmaan ompelemaan napit uusimpaan paitaan, jota on tikuteltu kaikessa hiljaisuudessa. Malli ylhäältä alas, lanka PYC:n Fantasy Naturalea, joka kävi olemassa hihoina toisen malliseen paitaan, mutta purin hihat ja neuloin tämän version nurinniskoin. Hyvältä näyttää - toivottavasti kuvia blogissa piakkoin :)

3 comments:

Pirjo said...

Ihanaa, sinisiä lankoja noin paljon! Ne on parhaita minun mielestäni.

Minna said...

Voitit blogin kaksivuotissynttäriarvonnassa jotain. Jotain on sitä, mitä tässä lähipäivien aikana keksin tehdä. Laitatko osoitteesi mun s-postiin, että osaan laittaa palkinnon oikeaan osoitteeseen. Niin ja jos vielä kirjoitat mistä väristä pidät ja mistä et ainakaan pidä niin ei ihan saveen mene palkinto - ainakaan värinsä puolesta. Itse vaan kerran voitin yksissä blogiarpajaisissa aivan kamalan väristä lankaa ja vieläkin tulee väristyksiä kun näen sen kerän. Enkä sellaista kokemusta ihan kenellekään itse halua tuottaa.

knitting dragonfly said...

Blue is my fav color also. oooo I really like the sweater pattern!!
Vicki