Etsintäkuulutettuja

Minut on ilmiannettu. Huijui. No, katsotaan miten käy. Kalojen ohje saattaa poistua, ja uudet käännökset jää kyllä ihan vaan mun koneen uumeniin. (Muistini mukaan tuo ohje olisi julkaistu jossain kirjassa vuonna yksi ja kaksi, ja sen ohjeen tai sen mukaelman joku laittoi nettiin, toiveenaan ettei siihen originaaliin linkitettäisi. Siksi fisuohjeesta puuttuu linkki alkuperäiseen.) Olisi kiva kyllä kuulla teidän muiden kommentit näistä tämmöisistä. Anonyymille kiitos linkistä.

Etsintäkuulutettujen listalla on edelleen Butterflyä, erityisesti mustana. Valkoisia ja vaaleansinisiä on jo tarjottu, otan yhteyttä. Kiitos tarjouksista! Ja Helsingin miitistä.. Ehkä olisi pitänyt kysyä mieluummin näin: tietääkö joku onko Hgissä neuletapaamista 25. tai 26. heinäkuuta? Voisin mennä kuokkimaan. Taidan laittaa kyselyn myös neulontalistalle.

Edellisen postauksen taulun kuvio on muuten ideoitu ihan Marimekon unikosta (vaikka sen taisikin jo kaikki arvata). EDIT: Unikot eivät ole Marimekko-kopioita. Marimekon Unikko-kangasta ja kuviointia voi verrata mun kuviini, ja ne eivät ole yhteneviä (ts. jäljennöksiä). Ei vaiskaan, syy noiden maalaamiseen oli se, että kangasvarastossani oli aika vähän unikkokangasta, enkä halunnut sitä torpata kehykseen (koska se on nättiä ja kallista ja se ois kiva käyttää vaikka johonkin muuhunkin). Toisaalta pelkkä kankaan nitominen kehykseen ei käy oikeen askartelusta, puuttuu se ittetekemisen ilo. Niin että siksi maalailin. Ja siinä isommassakin on kukkia, se on vielä vähän kesken. Ja ajattelin kyllä maalailla näitä lisää. Laitan kuvia isommasta taulusta kun se on valmis. (Niin, ja housujen ja sortsien kuviotkin on napattu netistä. Kamalaa. Kyllä tää on nyt joltakin selkeästi pois.)

Muutenkin aion rikkoa lakia. Menen, ja poltan CD:lle musiikkia. Juoksumatolla odottaa kuusikilometrinen.

Tuskin tarvitsee siis sanoa, että mua pikkaisen pännii toi kalajuttu, tai lähinnä sen "ilmiantajan" touhu. Ois nyt vaikka käynyt mulle sanomaan. Se mieliharmi varmaan menee ohi tossa matolla, sitten on hyvä miettiä fiksauksia uuteen ristipisto-ohjeeseen. (Ja se on ihan kokonaan oma.)

Säätö: Butterflyitä on nyt paljon (liikaakin), kiitos kovasti Anne, Topperi ja Kvilla! Jos jollain on aikaa jäänyt nurkkiin, niin saa panna tulemaan. ;) Niin, ja tattis mukavista kommenteistanne. Enää ei sapeta, naurattaa vain. Onneksi en ole yksin ;D

15 comments:

Anonymous said...

:D Rikollinen

Emma said...

Joillain ei taida olla muuta tekemistä, kunseurailla toisten touhuja. Elä stressaa! :D

Anonymous said...

Voi pyhä p***a, kyllä jotkut jaksaa... Tsemppiä sinne, älä anna tollaisten pilata päivääsi :-)

Anonymous said...

Jotkut jaksaa aina nipottaa:( Tuo unikko ei muuten sitten ole millään tavalla laiton, koska et ole tehnyt sitä kaupalliseen tuotantoon! Tosi kivan näköinen muuten:) Pitäiskö munkin... Niinkuin ei aloitettuja/keskeneräisiä projekteja olisi jo tässä talossa tarpeeksi...

Villasatu said...

Tommoset hyypiöt onnistuu pilaamaan kaikkien päivän. Ovat pyhää vihaa täynnä ja sitten varmaan ajavat itse ylinopeutta suojatien yli :-)

Älä välitä, näytä sille pitkää nenää.

Anonymous said...

Niin ja tukistavat lastaan...
Kala on terveellistä!

laurar said...

Voi äiti, mä en kestä enää yhtään tätä tekijänoikeuskiihkoilua. Ihan justiinsa samasta aiheesta oli Treen neuletapaamisessa juttua, nimenomaan siinä hengessä et puisteltiin päätä touhulle. Unikkotaulu on aivan ihq!

KirsiÄr said...

No höh. Vanhan kaenuulaesen sanonnan sanoin: Mitäs näistä Kaanaan häistä; mennään Jerusalemiin jorroomaan.

Anonymous said...

Kyllä sä olet kamala kriminaali... :) Mutta siitä huolimatta neuletapaaminen Hgissä järjestyy ihan taatusti, mä tulen ainaskin! Viralliset tapaamiset ovat joka kuun 1. torstai ja 3. tiistai, mutta epävirallisille tapaamisille on aina aikaa.

Jenni said...

*huokaus* Ja tiukimman tulkinnan mukaanhan niitä ohjeita ei saa pitää edes omalla koneellan "koska joku voi ne kuitenkin saada sieltä jotenkin käyttöönsä" *syvempi huokaus*

Kerrohan sitten miten kävi.

zeska said...

Ei tietääkseni ole tapaamista mutta ainahan sellainen voitaneen järjestää! Huutele vaikka neulontalistalla monelta ja missä ja varmaan sinne joku eksyy seuraksi =). Yleensä ollaan oltu Camppi-kahvilassa.

Anonymous said...

Ny sanoisin että voe rähmä :-(

Tsemppiä ja mie voisin kans yrittää tapaamiseen, olis Topperin kanssa rehvattava kuitenkin joten kävishän se isommallakin poppoolla :-)

Anonymous said...

Eiköhän netissä olisi suurempiakin rosvoja jahdattavaksi. Eilen esim. tuli Oprassa selväksi että lapsiporno elää ja voi hyvin netissä. Entäs ne kaikki roskapostit ja hakkerit. Voihan se olla että tiukan tulikinnan mukaan on laitontonta kopioida ohjeita netistä, mutta jokainen tietää että jos sinne jotain laittaa on se enemmän kuin todennäköistä, että joku ohjeen kääntää yms. Jos on niin salainen ohje, pitäköön piirongin laatikossa.

Wiktoriina

Anonymous said...

No voi hyvää päivää! Yritä kestää!

Marsvin

Anonymous said...

Joo, hyvää päivää tosiaan. Mä oon edelleen sitä mieltä, että kaikki on jo joskus keksitty ja nari-nari.

Loppujen lopuks luulis olevan idean "keksijällekin" lähinnä imartelevaa, jos malli tulee suosituks.

Mut onhan asiassa tietty monta puolta, kun toiset saa leipänsä alalta ja toiset enempi harrastaa.

Tää on sitä samaa, että kuka voi omistaa nuotit ja sävelet, kuka langat ja silmukat?

Tää menee nyt ainakin siirtelemään pääkallosilmukkamerkkejään :).