Ulla!

Ulla on täällä! Ja olipa paljon kaikkea ihanaa! Lainesukat oli kauniit, Viini-Jussi überhauska, ja Esther on pakko saada. Pakko. Lemmikkitakkiakin katselin sillä silmällä, mutta oisin kaivannut tarkempaa kuvaa mallineuleesta. Otan ja neulon mallitilkun siis :)

New Ulla is here! And there is so many so pretty knits again! Lainesukat (tr. Wave Socks) were pretty, Jussi* - wine cozy was über funny, and I must crochet Esther. Must. I have my eye set on Lemmikki (tr. Forget-me-not) cardi, but I need to knit a swatch first. :)
* Does it look familiar, anyone?

Niin, on siellä se sukkajuttukin. Oisin siihen halunnut saada vielä paljon enempi matskua, ja sen tekemisen jälkeen on tullut kantapääasioita vastaan enemmänkin, joten ehkä jossain vaiheessa vois pyöräyttää sen sukkajuttu kakkosenkin. Toiveita otan kiitollisna vastaan, ja kommentit tästä just tulleesta ovat enemmän kuin arvokkaita! Sanainen arkku siis auki - ja kyllä, kritiikkikin on tervetullutta ;)) Aika paljon siinä on perusjuttuja, mutta ehkä niistäkin on iloa jollekulle. Ja sukkahan on aika perusjuttu :)

And yes, there is my sock special. I wanted to write a lot more about socks, I've even found a couple of more heels to present after writing is. Maybe sock special #2 is in order, later. I hope everyone likes this one, even though it has so much so basic stuff. But that's what a sock is, a very basic knit :)

Ja mitä tähdet lupaavat? Aivan nappiin osunut horoskooppi on pakko laittaa tänne:

"Neulominen ei ole sinulle suorittamista vaan neulot ja pidät blogiasi omaksi iloksesi. Osallistut innokkasti neuletapaamisiin ja olet aina valmis auttamaan jos jollakin on kysyttävää neuleestaan. Neulot mieluiten puuvillalangasta. Kun toteat jonkin mallin hyväksi, neulot niitä samantien useamman kappaleen. Luultavasti sinulla on meneillään neljäs Fifi. Et voi sietää tekokuituisia lankoja, vaan neulot mieluiten puhtaasta villasta tai puuvillasta.

Lempilankasi: Novita Tennessee ja Mandarin Petit."

And what do the stars have in store for me? This is absolutely perfect:
"Knitting is not about finishing, but you knit and write a blog for your own pleasure and fun. You participate in knitting get-togethers a lot and you're always ready to help if someone has a question about their knit. You prefer cotton yarns for knitting. When you find a pattern you like, you knit several of them. You're probably in the middle of your fourth Fifi. You can't stand artificial fibers, you prefer wool and cotton.

Favorite yarns: Novita Tennessee and Mandarin Petit."

Siis justiinsa nappiin! Kuten Unikoista nähtiin, mie toteutan samaa mallia niin monesti, että tulee kyllästys. Puuvilla ja villa on ne suosikit materiaaleina, ja todella Tennessee on yksi lemppari. Paitsi että ohuempi Kotiväki on vielä enempi suosikki :) Niin, ja suorittajaksi minusta ei ole. Hiljaa hyvä tulee: välillä on hyvä pitää luova tauko ja häipyä vaikka sen samppakaljan kanssa sillan alle riippumattoon :) Sinne!

So true, so true! As with the Poppies, I do tend to vary the same idea over and over again until I get bored with it. Cotton and wool are my favorite materials, and Tennessee is, indeed, one of my favorites. And I'm not an achiever, really. Slow does it, for me: sometimes it's good to have a creative pause and take off to the hammock - with that wine. :) Off I go!

6 comments:

Anonymous said...

Tosi hienoa että tuli noin iso sukkapaketti yhteen paikkaan :).
Kiitos kovasti sullekin, noissa ylöskirjoittamisissa ja mallipaloissa on paljon nähty vaivaa.
Täytyy vielä lukea ajatuksen kanssa uudestaan :).

Makepeace75 said...

Hieno on sukkarapo. :o) Täytyy tesmailla, ettei juuttuisi aina noihin samoihin. Vaikka tää kyllä rakastaa tiimalasia.. :D

uhoava gnu said...

Suuri kiitos sukkaextrasta! Tuollaista olenkin toivonut, ja etenkin walesilaisen kantapaan ohjeesta aion nautiskella vastaisuudessa. Luulin etta se on jotenkin kamalan monimutkainen.. hyva etta ei ole!

Jos joskus aiot tehda sukkaekstra 2:n, siihen voisi laittaa vaikkapa tuon hassun aloituksen (jonka nimea en muista) jota olet kayttanyt kelttisukissa, ja sitten sen jota monissa jenkkisukissa kaytetaan (esim Jaywalkerissa muistaakseni). Eikos olekin asiantuntevia vinkkeja ;)

tikru said...
This comment has been removed by a blog administrator.
tikru said...

Edellinen on mun, siinä oli vaan kasa typoja..joten uusiks.


Kiitos myös sukkajutuista.

Mun on pakko kommentoida noita aiempia postauksia ja kalajuttuja.. Voi älyttömyys mitä paskaa joku jaksaa tehdä ja kytätä kaikkea. Ihme, ettei mun blogiin oo tultu vittuilemaan siitä, et kalaohje on siellä ja vähän muunneltunakin. Ja mä vielä käytin sitä. Helvata.. Kohta varmaan peitto on takavarikoitu valtiolle tai jollekin muulle instanssille.

Ah.. sylettää moinen.

Tuulia said...

tikru: jepjep, toisesta sisään ja toisesta ulos :) en jaksa ennää pahoittaa mieltä toisten kateudesta ja pahasta mielestä. joillakin on liikaa ylimääräistä aikaa käsissään :))