Iloista Itsenaisyyspaivaa!

Mulla ei ole karkkia eika kynttilaa niin kuin erailla, mutta toivotan kaikille oikein iloista itsenaisyyspaivaa :) Laittaisin ikkunaan kaksi kynttilaa ja tarjoaisin salmiakkia ja Marianne-karkkeja. Illalla vaijyisin Linnan kekkereita Karvajalan kainalossa ja nauraisin pompooseille matameille koltuissaan.

Sen sijaan mie olen huomenna toissa. Yok.

Tammoisena paivana osaa arvostaa Suomea ja suomalaisuutta. Uskokaa huviksenne, tulen takaisin Suomeen riemumielin maksamaan veroja ja tekemaan toita. Ei tarvitse pelata, etta laakari pakottaa toihin 3 paivaa kaden murtumisen jalkeen, niin kuin tyokaverin. Eika tarvitse huolehtia, etta sairastumisen vuoksi voidaan irtisanoa. (Kaden parantuminen kun voi vieda 10 viikkoa, ja se riittaa irtisanomiseen.) Etta paljon on suomalaisessa systeemissa hyvaa, vaikka paljon on parannettavaakin.

Kasityorintamalta ei ihmeempia. Kaksi ristipistokorttia on valmiina swappiin, yksi on tullut (Hollannista!). Alpakkahuivi on taydellinen kaytossa! Neulomisten suhteen olen totaalikiellossa koko joulukuun, ennen kuin swapit on hoidettu alta pois. (Salaa olen neulonut Magdaa vahan, mutta alkaa kertoko swappipareille. Niin, ja maalasin yhden taulunkehyksen uudelleen, kun vanha vari oli kelju. Otan kuvan kun se on kuiva.)

No comments: