Kuvia on tassa blogissa turha odottaa ennen joulua (tai kun swappiparit ovat saaneet korttinsa ja pakettinsa), paitsi ehka anopin rannikkaista, joista enaa puuttuu toinen peukku. Tein sita toista uudestaan kai 3 kertaa kun ei siita millaan meinannut tulla siisti.

Eilen illalla ois pitanyt sita vasata, mutta kuinka ollakkaan, jamahdin tietokoneen eteen. Tein sentaan hyodyllista: suunnittelin joulukuorivaihdon kuoren ja aloitinkin jo! Kankaana on 14 ct tummansininen aida, ja varit.. no, hillityt.

Koitan saada nama tuotokset ensi viikolla postiin. Saapa nahda saanko lahetetyksi ajoissa systerin ja kavereitten lahjat. Ne ois pitanyt laittaa kai viikkotolkulla sitten, mutta sitkea flunssa on vienyt mehut niin ettei kaupassakaan ole kayty paivakausiin, ja Karvajalka on joutunut elamaan kiinalaisella :)

Pahoittelen siis kuvattomia paivityksia, mutta joulun jalkeen jarjestan kuvakimaran omakatisesta suunnitteluprojektista :) Yhtaan rivia ei saisi neuloa ennenkuin pistelyt on tehty, joten pakkohan tassa on vinhaan pistella!

Iloista viikonloppua!

No comments: