Pitsisukat on menneet sitten purkuun. Tein sen karjen varmaan viisi kertaa eilen illalla, eika se kerta kaikkiaan nayttanyt mitenkaan hyvalta. Tai silmukat ei tasmanneet. Tai joku muu meni aina pieleen. Joten purkuun koko roska, mietintamyssyyn ja uudestaan puikoille hetken paasta. Sita ennen taidan tehda yhdet sukat jamalangasta, Knitpicksin raitalangan lopuista saattaisi lasten sukat tulla.

Silla valin toisaalla: lasten sukat, joista vain toinen oli naytilla muutama paiva sitten, on nyt valmiit. Kuva tassa, kohta ne onkin saajallaan :) Toivottavasti kelpaavat.

ainon sukat

(Mie tajusin muuten, etta kun naista kuvista suurin osa on otettu meidan sangyn paalla, niin naistahan voi seurata koska meilla vaihdetaan petivaatteita. No, todettakoon tassa yhteydessa etta allek. ei ole mikaan kodinhengetar, joten nama ylen romanttiset Ikean lakanat voi vilkkua kuvausalustana tiuhaan.)

On meilla pisteltykin:
siljan rr oma osuus

Ristipistolistan viime vuonna kaynnistynyt RR (kuva omasta tyostahan uupuu kun kammailin kameran kans) on edennyt kolmannelle kierrokselle. En ole viela uutta tyota saanut, mutta tassa siis toiselle kierrokselle pistelemani Siljan RR ja minun osuus siina. Kyseessa on joulupallo. Suunnittelin taman(kin) itse. Vareina on DMC:n 814, 816 ja 817 (punaiset) seka 927(? keltainen). Mukana on myos Kreinikin kultafilamenttia ja Mill Hillin lasihelmia. Pieni, simppeli tyo, koko n. 5 cm kanttiinsa. Tassakin on silti melkein 600 pistoa!

Talla eraa ei muuta. Tulen taalla pikkuhiljaa mokkihoperoksi, joten on aika rientaa tuulettumaan muualle. Palataan asiaan, kun on asiaa, mihin palata. (Nakojaan olen seka nappara etta runollinen..)

3 comments:

Anonymous said...

En minä ainakaan tajua tuollaisia lakananvaihtoja laskea. Johtuneeko siitä, että en itsekään niitä alvariinsa vaihtele..
Nappasin muuten nappisi sivuilleni ja jos sinua kiinnostaa voisit napata minun nappini omille sivuillesi.

Anonymous said...

Jo vain ovat perille sukat löytäneet ja kovasti vastaanottaja kiittää. Tämä mamma kun ei nyt kertakaikkiaan jaksa nitkuttaa nuin pienillä puikoilla lapselleen sukkia. Lopputulos: Tuollaiset ohuet ovat juuri perfect tähän ilmastoon toisin kun itse luomani "huopatöppöset"! Kiitos vielä kerran!

Tuulia said...

martsuli: no, puoleks vitsina ton laitoinkin :) en muuten saanut kommentoitua sun blogiin, taisin tehda jotain holmoa.. Kayn napin kaappaamassa heti huomenissa kun paivittelen blogia.

anonyymi: kiva jos kelpasi. Ilimineeratkaa jos tarvitsee isompia myohemmin :)