Roosasta saa muutakin / Roosa could be something else, too

Niinkuin vaikka voodoonuken huivin:

voodoonuken roosa

Voodoonukke ei ole paihtynyt ja siksi vinossa, kuvaaja saattoi hyvinkin olla. ;)

Voodoonukke on nuppineulatyyny, mutta hyvin epakaytannollinen sellainen. Sen painopiste on korkeushalkaisijan ylapuolella, ja se on hyvin epastabiili*, eli nyrjahtelee nurin kesken kiivaimpien otteluiden joissa kehassa kohtaavat Ompelukone ja Askartelija. Nyt se on siis vain koriste huiveineen.

* Yla-asteen fysiikantunnit eivat menneet ihan nenankaiveluksi. En neulonut viela silloin.

Huomenna kuvia sukista. Puikoilla on kolme paria: kaksi Karvajalalle, yhdet polvikset Rva Karvajalalle.

Arvontaan voi viela ilmoittautua!

PS. En vaihda enaa tekstityyppia, vaan vain kursivoin englanninkieliset tekstit. Aiempi tapa naytti vahan sotkuiselta. Ehka tama ei tee eloa kummiskaan kauhean hankalaksi ruutujen silla puolen. Hihkaiskaa jos tekee.


Roosa could be a voodoo doll's shawl, too:

voodoonuken roosa

This voodoo doll wasn't drunk and thus tilted, maybe the photographer was ;)

This doll is actually a pin cushion, but not a very practical one. Its centre of gravity is above its centre of height which makes it very unstable* and it tends to tilt right in the middle of phenomenal battles of Me vs. The Sewing Machine. So, it's only a decoration now, with its fancy shawl.

* I did listen to the teacher on my Physics class in high school. I didn't knit during the classes, then. I did that later.

Tomorrow, some pictures of the socks. I have three pairs on the needles: two for Mr. HairyFeet, one knee height pair for Mrs. HairyFeet.

And do leave your comment to the big Easter lottery ;)

PS. Changed the font type. I got tired of the old one, made the posts look a bit messy. I hope this won't make it too difficult to read the entries.

2 comments:

Anonymous said...

minkäs kokoinen tuo voodoo nukke on?? jotenkin se on mielestäni kivan näköinen ja silleen..

Tuulia said...

nukke on noin karkeasti 33 cm, jalustasta nuppiin. Ja on siis todella kaupassa ihan neulatyynyna myytavana, mutta ei kerta kaikkiaan sovellu siihen. Soma lisa se on ompeluhuoneessa kylla :)