Puuhh! / Phew!

En ole ikään ollut näin tyytyväinen näin vitkaasti edenneen työn valmistumiseen!

heidin RR tatty teddy

I've never been this happy about finishing something this slow and something I detested this much!

Älkääkä sanoko että se on söpö. Kai se on, mutta nää kun ei ole ollenkaan mun juttujani. No, tehty mikä tehty, vaikkei ihan ohjeen mukaan. Pistoihmiset ehkä tunnistaakin, että tää on muistaakseni huhtikuun Cross-Stitcheristä, ja olen muuttanut sitä aika paljon. Nallen kädessä oli joku rehupuska (äitienpäiväkorttiin oli nalle kai ajateltu), mutta mie jätin sen kylmän viileästi pois. Samoin en tehnyt kaikkia kukkia tai jälkipistoja tuohon alaosaan. Ei näyttänyt kuvassa hyvältä, en ottanut tolkkua ohjeesta, siispä en tehnyt. Sitä paitsi tuota ohjetta oikeen mainostettiin, että siinä ei ole ns. osapistoja ollenkaan. No ei ollut, ei, mutta jälkipistot oli suunniteltu sitten niin, että aidaa sai halkoa ihan tosissaan, että ois saanut just ohjeen mukaiset. Vaikka mulla olikin kangas evenweavea, ne ois silti olleet semmoisen pilkkuihinsekaantujan hommia ne jälkipistot, joten mie en tehnyt.

And don't tell me it's cute. It probably is, but I really am not a cutesy kind of person. It's finished, however, although I did alter the chart a bit. Cross stitchers might recognize this as the chart for a Mother's Day card in April issue of Cross Stitcher. The teddy had a flower bush of sorts in his hand, but I didn't stitch it. And I left out some of the flowers and backstitches in the lower part.

Huh, kyllä nyt helpottaa. Taidan neuloa hetken ennen seuraavan pistelyprojektin aloittamista, ja sitten hakea Karvikselle Playstation 2:n kaupasta. (Onko se sama kuin PS2? Mie en näistä ymmärrä.) Kuulemma sillä on hyvä soitella myös DVD-levyjä, kun meidän DVD-soitin on aivan onneton. Se löytää ääntä ja kuvaa vaikka näkkäristä, mutta oikeasta DVD-levystä ei niin millään. Niin että siksi me tarvitaan pleikkari. Jep. Ainakin Karviksella palvelu pelaa, kun rouva noutaa pleikkaritkin valmiiksi, ettei tartte kun istua pelaileen kun kotiutuu kaivokseltaan. :)

Phew, am I relieved. I think I'll knit a bit before starting the next stitching project, and then I'm off to buy a Playstation 2 for HairyFeet. (Is it the same as PS2? I have no idea.) We need it, because it's very handy for playing DVD's, too. Our DVD player is hopeless: it plays anything but DVD's. Stick a carrot in the player, you'll get sound and picture. Insert a DVD - you get zip. Nada. Nothing. So, that is why we need a Playstation. Rrrrright. Well, HF's got it all organized, Mrs HF gets his gagdets all ready for him, so that when he returns from the mines, he's all ready to play :)

PS. Muistuttakaa allekirjoittanutta tästä Tatty Teddy-episodista kun seuraavan kerran harkitsen RR:ään osallistumista. Muistuttakaa kovasti, mulla on huono muisti.

PS. Remind me of this Tatty Teddy episode whenever I'm thinking of participating in a new stitching RR. Remind me and remind me again, I tend to block out these bad, bad memories.

11 comments:

Sonja&Janne said...

Jaaha, enää ei riitä se, että käy naapurissa pelailemassa? :) S

Villasatu said...

Joo, on se sama asia. Siis PlayStation2 ja Ps2. Todellinen työvoitto tuo Tatty T. Enkä sano söpöks :-P

Emma said...

Vaikka kielsit niin minusta se on söpö. Tosin yhden TT-nallen pistelleenä ja hermot jälkipistojen kanssa menettäneenä uskallan sen sanoa. JOstain kumman syystä en ole aloittanut toista...

Minä_hän_se said...

Minä en ole vielä yhtään TT-nallea pistellyt enkä varmaan sitä teekään. Tuo kuva näyttää kyllä ihan tasapainoiselta ja väritkin on kohdallaan (kun ei saa sanoa söpöksi).

uhoava gnu said...

Saanko udella miksi sen teit? Siis jos et ole söpöilytyyppinen? ;)
Täytyy myöntää etten minäkään yleensä kaikista söpöilyistä tykkää, mutta käsityö on aina arvokas.

routa said...

ihana nallukka, sanoo hän joka ei ristipistoile, tulipa mieleen laitta sulle linkki, kun luin että print o wavea tekemään rupeat http://www.knitting-and.com/homework/perfection-leaf-lace.htm tuossa on hyvän näköinen reunus siihen, tosin sieltä löytyy kaikkea muutakin kivaa, samaisen linkin kävin lähmäisesmääs Tuulan elämää kaikki blogiinkin

Laura said...

I think there is a small version (like for using in a car or something?) called the PS2 but the large version is abbreviated that way too. We have a Playstation 2 because we wanted the gaming plus DVD feature. You can get these for a pretty good price (refurbished and with a warranty) at places that sell used games. We got ours new when it came out because they kids all put their Christmas money together to buy it.

Tuulia said...

sonja: juu ei, pakkohan se on olla kotonakin se masiina.. :D

villasatu: :D

emma: no joo, on se siis ihan söpö. Mutta työmäärä oli kyllä jotain aivan kamalaa :)

MHS: tsih :D no kankaan väri oli saajalla se harmaa, kyllähän noi nallet siihen passaa ihan jees..

gnu: tää oli jälleen yks RR-työ. Ei siis jää mulle, enkä pistellyt itselleni, enkä tosiaan ois pistellytkään, jollei olis ollut ns. pakko. RR:hän toimii niin, että jokainen rinkiläinen valitsee oman aiheen, josta muut siis pistelevät hänelle kuvia. Eli kun mulla oli yhdessä RR:ssä koirat, pistelin itse siihen kankaalle dalmatialaisen, ja muut tekevät jotakin muita koiria. Tämän työn "omistajalla" oli aiheena Tatty Teddyt, ja mulla ei ollut kun työ yksi TT-malli, joten oli vähän pakko pistellä just tää. Mut meidän talouteen tämä ei siis jää. Niin, ja tosi on, kaikki käsityöt ovat arvokkaita, ja täytyy sanoa että kun se kangas ja neljä TT:tä siinä on valmis, se on varmasti tosi hienon näköinen. Ja jos tykkää noista söpöilyistä, niin varmaan se on mieleinen :)

routa: ok, kiitos! Tuulan elämästä löysinkin jo sen korjatun reunusohjeen. Täytyypä katsoa noita muita reunuksia, jos neulois sit omaan huiviinsa sit jonkun muun!

laura: I got ours new, too, and it wasn't too expensive (about 130 dollars in Circuit City). We got ours, too, for the DVD feature. A new DVD player would've been about 70 dollars, so we figured a PS2 might do the trick, since HF also plays video and computer games. And the PS2 works wonderfully, we watched 4 episodes of Lost on DVD last night :D

uhoava gnu said...

RR onkin mulle ihan uusi juttu.. Kuulostaa vielä samanlaiselta heprealta kuin puoli vuotta sitten DH, Knitalong, k2tog ja tiimalasikantapää..;)

Mari said...

Saat multa haasteen, se meemihaaste on... :)

makepeace75 said...

Hehee, Tatty Teddyt oon kyllä viheliäisiä.. Yhden cover kitin olen tainnut tähän mennessä tehdä ja koitan muistaa, kuinka kamalaa se oli. Ne halvatun karvat on kamalia! :D