Hassua. Suomessa KIP-neulojien puikot kilisevät jo kuumina, ja mie olen menossa vasta nukkumaan. Kun mie neulon julkisesti (mikä rajoittunee lähinnä pienimuotoiseen puikotteluun altaan reunalla), Suomessa tenavat menevät nukkumaan ja uusarvilindit kertovat ykkösellä, miten maailma makaa.

Altaan reunalle taidan ottaa sen auringonkehrän. Toista hihaa on parikymmentä senttiä tehtynä; kilkuttelin menemään Tompan War of the Worldsin aikana. On muuten sairaan huono leffa. Nyt jännitetään miten lanka riittää. Kuvia jälleen kun on mitä näyttää.

'Tis funny: In Finland knitters' needles are already out of the closet, and people are knitting in market places and LYSs all they can. I'm going to bed. And when I pick up my needles (which will probably be by the pool), toddlers in Finland are going to bed and news anchors tell the latest.

At the pool you might catch a glimpse of the divine existence which is my body, but also the Sunrise Circle Jacket in progress. I have knitted about 20 cms or 8 inches of the first sleeve, we watched The War of the Worlds. It is a really boring and a really bad movie, thus I made progress with the sleeve :) As for the jacket, whether or not I have enough yarn will be the real thriller. I'll post the pics when I have more to show.

2 comments:

Stricker said...

Joo, ei täälläkään KIP:itellä, vaan ihan vaan kotosalla tai korkeintaan partsilla kudotaan. Tuosta altaasta olen kyllä kateellinen, sillä täälläkin se olisi tarpeen.
Muuten: taas kerran huomasin, miten meillä on erilainen leffamaku, vaikka usein on samoja leffoja tullut katseltua. Me tykättiin siitä Tompasta jonkin verran, mutta se kyllä parani vielä toisella kertaa huomattavasti. Näin ne maut ovat erilaisia ja hyvä niin.

Tuulia said...

stricker: ihan liian vähän sitä allasta tulee käytettyä vaikka se tossa vieressä onkin. Ja nytkin tulee näköjään niin pilvinen päivä että saa nähdä onko musta altaalle menijäks :)

noista leffoista.. No mie luulen että en tykännyt siitä leffasta sen takia, että mie inhoan Tomppaa (minusta se ei osaa näytellä), ja näitä pelastetaan maailma-elokuvia, missä moniongelmainen mies/miehet pelastavat maailman tai ainakin vähintään sen kirkuvan pikkulikan jostain kellarista suunnattomien vaikeuksien kautta ja sit ne UFOt kuolee. :D Draama on enempi mun juttu, olen vissiin aika nirso :D Mutta kaikki ei voi tykätä samasta eikä tarttekkaan, muutenhan ois tosi tylsää jos kaikki ois samanlaisia :)