Lankaalankaalankaalankaalankakaalan... / Yarnyarnyarnyarnaynyarna..

Mie sain lankaa! Kohta voin perustaa ihan oman lankakaupan!
lankakauppa
I got yarn! Soon I can have a yarn shop myself!

Ja vielä!
lankakauppa 2
And more!

Jotenkin musta tuntuu, että saapuvan langan ja valmistuvien töiden suhteen pitäs olla vähän eri kuin nyt.
lankoja
Somehow I feel that my finished projects versus bought yarn ratio ought to change. This current trend is somewhat unhealthy.

Mutta onkos teillä näin päheitä puikkoja? Mulla on!
pääkallopuikot 3
But do you have needles like these? I do!

Lankaläjissä esiintyvät:
1) Pirkkalanka mustana, valkoisena ja sinisenä. Mustat ja valkoiset kuuluvat tähän projektiin. Sininen etsii vielä olemustaan. (Nämä ja eräät puikot korruptiolankoja karvakorvien hoidon vastineeksi. Tovereille suurkiitos näistä ja salmiakkierästä, joka muutti myös lankalaatikkoon. Suklaata en voinut laittaa sinne, Marianne tekee häijyä merinoille, joten olen suorastaan pakoitettu ne kiskomaan naamaani tänään, eikö?)

2) Knitpicksin Palettea kirkkaissa sävyissä. Ihanaa lankaa!

3) Knitpicksin Wool of the Andes-lankaa kirkkaansinisenä, Sunrise Circle Jacketiin. (On ihan Terhin vika, että mie siitä innostuin. Mutta miten ihanaa toi sininen lanka on, just täydellistä..)

4) Knitpicksin Simple Stripes-sukkalankaa. Lopetettu lanka, tarviiko sanoa enempää?

New additions to yarn stash:
1) Pirkka yarn in black, white and blue. Black and white yarn will go with this project, the blue yarn does not yet know what it wants to be. (Finnish fingering weight wool yarn, from my friends who went there. Thank you for this yarn and the candy who will also move in my yarn box. The chocolate I'm almost obligated to eat today, since it does not mix very well with merino in 94 degrees.)

2) Knitpicks Palette in bright colors. Lovely yarn!

3) Knitpicks Wool of the Andes in bright blue, for Sunrise Circle Jacket. (It's Terhi's fault that I got inspired. But I love the blue yarn, it'll be so pretty...)

4) Knitpicks Simple Stripes. Discontinued yarn, do I need to say more?

Ja ne pääkallopuikot: ihan omin pikku kätösin ne askartelin. Puutikku paloiksi, päähän mitälie-savea, ja maalia. Aika hienot tuli, vaikka itse sanon :) Niin että kukas kissan hännän nostaisi, jollei kissa itse.. ;))

And the skull needles: I made them all by myself. A dowel in two, a piece of clay in the end and some paint. I think they're mighty cool, even though I say so myself :)

Edit: Äh, unohdin. Mari heitti meemihaasteella, kiitän haasteesta! Tää on vaan käynyt niin monessa blogissa että taidan jättää väliin. Toivottavasti et Mari pahoita mieltäsi kun olen näin laiska :) Hauskoja nää on olleet kyllä muualla, katsotaan jos palaan asiaan myöhemmin!


Edit: Mari tagged me with a meme. Thanks for the challenge, but I think I'll pass. That meme has been in many blogs and they've been utterly funny, so I might get back on that later on. I hope Mari won't mind me being so lazy.

11 comments:

villasukka said...

Kateellinen. Sekä langoista että erityisesti upeista puikoista!

Anonymous said...

Ooh, mitkä puikot! *pyört* ;-)

Ala myymään, täällä ois heti innokas asiakas ;D

Marsvin

Tuulia said...

villasukka: tattis :) (kuuluuko näin sanoa..?)

marsvin: heitäpä maililla jos puikot kiinnostaa. mie voin tehdä jos isselle haluat :)

meemu said...

Wau mitkä puikot!! Nuo nähtyäni mun puikot näyttää tosi tylsiltä...

Terhi said...

Oumaigaad mitkä puikot, ihanat! :-D Sunrise Circle on kyllä tosi kiva malli. Hauska nähdä, miltä se näyttää sinisenä. :-)

Sia said...

Ihanat puikot ja ihania lankoja!! Millaista tuo palette on? Onko se kestävää ja hyvää lankaa? (Ulkomaisissa) Lehdissä mainostetaan sitä aika edukkaasti ja värivalikoimakin on aika kiva, olen miettinyt että josko sitä testaisin...

Ja ajattele jos langan kulutus kääntyisi päinvastaiseksi, niin ennemmin tai myöhemminhän sulta loppuis lanka. Kamalaa!!

Tuulia said...

meemu: tsih :) no ei nää ehkä neuletöihin päädy, vaan näytille johonkin kivaan paikkaan. Keskelle olohuoneen pöytää oottamaan anopin vierailua :D mitähän toi sanois.. :D

terhi: näytti sullakin olevan varsin pääkallomainen postaus tänään :))

sia: kiits! Paletesta mulla ei ole kovin paljon kokemusta, mutta se on halpaa (1.79 dollaria eli oisko 1.5 eukkaa/ kerä), värejä on 30, ja materiaali 100% villaa. On muuten oikein mainionoloista lankaa, mutta siinä ei ole murrettuja värejä ollenkaan. Mulla on aikomus ostaa sitä kyllä lisää, kun sillä saa kivasti potkua kirjoneuleisiin. Se on ohutta, neulotaan kai kakspuolen puikoilla, eli ei ole hätäisen lankaa ollenkaan. Mutta on tosi pehmeätä ja epäilisin että kestää käytössä, jos nyt ei vallan saapassukkiin torppaa :)

Helminalle said...

Ei saa!
Ei kerta kaikkiaan saa näyttää tommosta. Lankoja nyt vois itekin levitellä ympäriinsä - ja levittelenkin, niihin kompastuu jopa vessaan mennessään - mutta noi PUIKOT!!!! TAHTOO!

Mari said...

Sulla on tainnut käydä Joulupukki kylässä keskellä kesää. :D

Juu, ei haittaa, vaikka jätät meemihaasteen väliin. Ei niihin kaikkiin jaksa aina osallistua, pitää jäädä aikaa neulomiseenkin... :D

amelie said...

Onneksi mulla ei oo luottokorttia, niin en hairahdu ostelemaan lankaa pitkin maailmaa. Mutta heti ku työpäivän jälkeen on pirtsakka olo, eikä kuolo kuten nyt, niin käyn lankakaupasta lisää lankaa. Villalankaa.

Nuo puikot vois kehystää.

Tuulia said...

helmis: tsih :D juu, lankaa on kaikilla mutta kellä on tommoset puikot :D no, nakkaa meilillä jos tarviit tollaset. kyl mie voin tehä.

mari: juu, me kuulutaan Pukin vakioasiakkaisiin (ei ton pitänyt kyllä ihan noin hullulta kuulostaa...) :)

amelie: ei mullakaan visaa oo, Karviksella on :D ja kuka sitä muuta kun villalankaa hakee.. ;)