kalluppia / Gallup

Edelliseen postiin tuli kommentteja koskien Finnpaloozaa, että pitäisi olla vasta keväällä sen. Siispä kalluppi pystyyn, osallistua voi jättämällä käpälänjäljen tämän viestin kommentteihin. Mitään ei arvota eikä mitään voi voittaa mutta osallistumalla voi olla päättämässä :)

Eli, yksinkertainen kysymys: onko syksy (eli sukat perillä jouluna) parempi kuin kevät (sukat perillä ystävänpäivänä tai pääsiäisenä)? Vastaukseksi riittää siis syksy tai kevät. Enemmistöpäätöksellä mennään. Äänestys päättyy sunnuntai-iltana klo 24 Suomen aikaa.

For the last post, I got a few comments suggesting Finnpalooza (a secret sock swap mainly for Finnish knitters but open for everyone) should be in the spring, instead of this fall. Spring makes sense, since Finnish knitters have big swaps and charity events this fall already, and one only has so much time. So, this is a gallup, and to participate just leave a comment. There is no prize or lottery if you do, but I promise to do according to your wishes.

So, simple question: which is better, fall (socks sent by Christmas) or spring (socks sent by Valentine's Day or maybe Easter)? Majority wins and I promise to do what the majority says. Leave your comment to vote by Sunday, 2PM PDT (5PM EST).

33 comments:

makepeace75 said...

Kevät. SNY vie aikaa ja energiaa jonnin verran, kuten syksy muutenkin. En hajottaisi sitä enempää, siksi kevät. IMHO.

villasukka said...

Oli kumpi hyvänsä, osallistun, mutta kevät kyllä olisi parempi. Nyt on SNY ja tuo jouluyllärivaihto. Ja keväällä mulla on vähemmän opetustunteja...

Lape said...

Tarkemmin ajateltuna kevät, koska tässä on nyt kaikennäköistä ohjelmaa... SNY, T&T keräys, Apupapu ja joululahjat + muut toivelahjat... minäkö kiireinen? Vaikka talvellahan noita kyl enempi tarvis?

Sit tyhmä kysymys, saako tässä vinkkejä pariltaa väreistä paksuudesta mallista? Saako mahdollisesti blogiosoitteen et voi kurkkailla saajan mieltymyksiä?

muoriska said...

Kevät saa myös ääneni..

Maijamirjami said...

Kevät, jotta saa joululahjat valmiiksi. :) Mutta mukaan haluan, ehdottomasti!

meemu said...

Kevät sanoisin minäkin. Osallistumisestani en vielä mitään osaa sanoa.

Katja said...

Vähemmistössä taidan olla, mutta toivoisin syksyä, mutta mä olenkin nyt kieltänyt itseltäni aika monta tempausta, apupupukin on jo neulottuna (se ensimmäinen) ja SNY jäi lomien takia huomaamatta...

verano said...

kevät :)

Tuulia said...

lape: Toimii siis silleen, että ilmoittautuessa laitetaan sähköposti mulle, missä on jalan speksit ja sit omat mieltymykset materiaaleista ja väreistä. Ja blogiosoitteet, että voi käydä jättämässä käpälänjälkeä parille, niinkun SNY:ssä. Ei ole pakko olla blogia, että voi osallistua. Mut siis toimii just niinkuin sanoit, eli ihan sokkona ei tartte neuloa :)

Helmis said...

En tiä, osallistuisinkokaan, mutta äänestän varmuuden vuoksi kevättä.
Monenlaista on nyt jo meneillään ja jouluksi en missään tapauksessa uskaltaisi ottaa mitään ylimääräistä. Iso suku lahjottavana nääs :D.

Carita said...

Kevät ;)

zeska said...

Kevät, SNY ja kaikkea. Tietenkin jos aloittaisi jo vaikka välipäiviltä niin ehtisivät varmaan vielä talvisilla säillä :)

Mermaid said...

Syksy tai kevät, ei sen väliä. Mutta mukaan tahtoo ehdottomasti tää ;-)

Nimim. sukkiin hurahtanut

Hanne said...

Kevät.

Tikrun mami said...

Kevät, kuten monilla muillakin, näin loppuvuodesta tuntuu aika olevan kortilla

Lellu said...

Minä pöljä onnistuin laittamaan ensin jo postia, mutta tulkoon tännekin, jotta kevät.

Altocumulus said...

Kevät minustakin, mutta mieluusti vaikka tuo Ystävänpäivä takarajana, ehtisi paremmin sukkia käyttää jo ensi talvena.
Tätä jään odottamaan innolla! :)

päivi said...

Kevät ehdottomasti. Täytyy ehtiä tekemään joululahjojakin, ja on tuo SNY ja hyväntekeväisyyskeräyksiä jne. Täytyyhän keväällekin jotain aktiviteettia olla!

Jaana said...

Kevät ois kivempi...

Anonymous said...

Kevät, koska joulukiireissä on muutenkin tekemistä.

Stricker said...

Mustakin ystävänpäivä olis kiva deadline ... täkäläiset muuten tekevät niin, että avaavat joissain vaihdoissa vasta tiettynä samana päivänä paketit, vaikka ne olisivat tulleet jo aikaisemmin. Olis ihan kiva ystävänpäivälahja, tosin kyllä siinä olis itsessä pidättelemistä, ettei avais aikaisemmin :-)!

Gehenna said...

Kevät toki, ennen joulua ei ehdi. Jospa miekin kerkeisin johonkin vaihtoon joskus mukaan :))

TiinaV said...

Kevät olisi parempi, joulukiireet, SNY sun muut. Syksykin käy...

iona said...

Ystävänpäivä kuullostaa kivalta, pääsiäinen on jo kovin kaukainen ajatus.

Hanna said...

Tähän vaihtoon voisin minäkin osallistua, nyt kun olen päässyt jyvälle sukan neulonnan saloista.
Kevät olisi ehkä parempi, niin ehdin harjoitella eri sukkien malleja ja kehtaan lähettääkin ne vielä jollekin ;)
Ystävänpäivää ehdotan minäkin.

Hanna said...

Kevät olisi minustakin parempi, sillä nyt on niin kiirettä neulerintamalla (ja vähän muutenkin).

Anu said...

Kevättä siis kannatan edelleen..

Hanna said...

Kevättä äänestä minä. Nyt syksyllä on SNY ja joululahjavaihtokin. Ja joululahjat pitäisi jossain välissä saada valmiiksi, mieluusti ennen joulua.

marsu said...

Kevät :-)

Sire said...

kevät

Juska said...

Hei!

ottaisin mielelläni osaa kevään merkeissä : )

sirpale said...

Kevättä minäkin ehdotan.
Ystävänpäiväsukat olivat hauskat:)

nekkis said...

Äänestän talvea. Eli tuota ystävänpäivän takarajaa ;) Nyt syksyllä on paljon menossa mutta toisaalta varsinaiseen kevääseen on hirveän pitkä aika, ystävänpäiväsukat ehtis käyttöön niillekin, jotka ei kesällä villasukkia pidä.