Lahjottu / Gifts

Posti toi hiukan etuajassa eilen synttäripostia:
I got some birthday mail yesterday:
synttäriswappi virpiltä

Ristipistolistan synttäriswapin eka lahja saapui jo eilen, vaikka synttäreihin on aikaa vielä kuukausi ja risat. Ihana yllätys piti sisällään ohjeen talonpoikaistyyliseen liinaan, kerän Kotiväki Coloria ja ihanan susikortin. Lähettäjä toivoi langalle olevan käyttöä, ja keksinkin jo: teen siitä kaverin tenavalle kesäpaidan ensi kesäksi. Riittääköhän 200g nelivuotiaan T-paitaan? No, jos ei riitä niin täytyy heittää sekaan vaikka valkoista :)

I got this birthday gift over a month before my birthday, and it really was a wonderful surprise! I didn't expect this so early :) (I took part in Finnish Cross-Stitchers' birthday swap so that's why I knew to expect something nearer my b-day, which is on Sept 24th.) And what wonderful gifts I got: a pattern for a fine runner, a 7 oz. ball of variegated cotton yarn and a pretty wolf card! The sender wished I could use the yarn for something, and I think I know already: I'll knit a T-shirt for my friends 4-year old for next summer. I hope I have enough yarn, I might have to add some white if I happen to run out of yarn again :)

Muutenkin haluan kiittää saamistani lahjoista. Olen saanut paljon ihania ylläreitä ja kortteja, jotka on vaalittu jääkaapinoveen odottamaan sopivia kehyksiä :) Erityisesti Muoriskan avaimenperä (Unikkoa, tietenkin!) ja Helmiksen mielettömän upea kortti ja langat sykähdyttivät, monien muiden joukossa. Samoin haluan kiittää kaikesta Marimekko-asiassa saamastani tuesta, niin täällä blogissa kuin yksityisestikin. Sillä on iso merkitys, ei ottanut ollenkaan niin paljon päähän kun tiesi että ei ole ihan yksin riepoteltavana :) Toivottavasti ei enää ole blogi ja Askartelija tuommoisten kohteena. Mie en halua, että mun blogista tulee mikään riitelytanner. Tänne pitäs olla mukava tulla ja mukava täällä viihtyä, ilman että vähän väliä on jotain kaplakkaa. Tai ainakin toivoisin niin :)

And I wish to thank for all the nice gifts and surprises I've received lately :) For those and for your comments in my blog I am most thankful, they always make my day! I do hope you enjoy coming back and reading about my - at times, I admit it - chaotic crafting frenzy :) So thank you - and stay tuned ;)

6 comments:

Helmis said...

:D.

Muistaks, että sulla on vielä optio yhteen ylläriin - about jouluksi tai jotain :D.

Musta tänne sun blogiin on kiva tulla ja mulla onkin yks teoria, joka liittyy noihin jupaskoihin. Siihen liittyy semmoset inhimilliset raadolliset tunteet, kuten.. No, arvaat varmaan :)..

Eiköhän porskuteta eteenpäin vaan ja unohdetaan moiset.

Tuulia said...

hihii, onpa jännää :) Vielä joulunakin putkahtelee paketteja, onpa mainiota! :) En malta odottaa :)

Niin, ja ihmiset nyt on välillä tommosia. Minkäs teet :) Kun vaan itte muistas ettei aina kilahtas kauheesti noihin muiden ränkätyksiin :)

katriina said...

Täällä on ollut aina tosi aurikoista vierailla, ole aina samanlainen.

Laura said...

Tuulia welcome home!! I missed you! You brought back SO. MUCH. YARN!!!!! Wow. I kept saying "there's more?!" hehe

The photos of all the buildings are wonderful - and how fun to attend the knitting meeting while you were there. Your baby sweater turned out SO CUTE - the stitch pattern really makes it special. And wow - some very cool stuff in the old magazines you found too!! Everything is great!

I'm trying to decide if I want to participate in the Finnish Sockapalooza - I don't know if I really am a good enough knitter!

Tuulia said...

laura: thanks, it feels good to be home :) and there isn't really that much yarn. Plenty, yes, but still not enough :D

And please join the Finnish sockapalooza in the spring! It is not a contest of skill, it's more about having fun. Just like the original Sockapalooza :)

TuuliS said...

Hei Tuulia! Olen seuraillut blogiasi melko ahkerasti jo aika kauan. Alunperin se kiinnosti kai sen takia, että olen Kemijärvellä syntynyt, mutta nyt lähinnä siksi että sulla on kiva blogi.
Terveisin/TuuliS