Shedir sopii myös pienemmän naiseläjän nuppiin!

shedir

Blogilla ei varsinaista blogitenavaa ole, mutta ehkä tämä toisella vuodellaan oleva taapertaja kävisi sellaisesta. Ei pipa näytä olevan mieleen - ehkä alpakka sittenkin kutittaa herkkää hipiää :) No, tosiasia on, että lapselle pitäisi silmukkamäärää tiputtaa hieman. Kuvan julkaisin lähinnä söpöystekijän perusteella :) (Ja tenavan äidin luvalla.)

Lopuksi linkkivinkki: Langankuluttaja kirjoittaa tärkeästä aiheesta, joka koskettaa meitä kaikkia, jotka tilaustöitä teemme. (Tilkkupeitotkin ovat tärkeitä, mutta asia, jonka vuoksi linkin tähän laitan, on postauksen lopussa.)

Edit: Juu, DVD-soitin makaa takan edessä. Consuelan pitäisi etsiä siihen virtajohto (mie suhtaudun Karviksen johtoihin samalla mentaliteetilla kuin Karvis lankoihin: niitä on liikaa!) - mutta Consuela lienee ton edellisen postin tyypin kanssa siellä sillan alla nauttimassa kuohujuomia. Naamarista päätellen Consuela ja ystävänsä ovat olleet sillan alla jo jonkin aikaa... ;)

2 comments:

muoriska said...

hih,mulla on nyt Shedir työn alla , aina kun trio töykeet nukkuu.
Hei, mulla on pikkuveli jenkkilässä kuukauden.. mitäs pitäis laittaa hankintalistalle ;)

Tuulia said...

jaa-a.. no ainakin chibi, ja välikoon puikkoja, ja vogue knittingin osat ja... :) ainakin noille mulla on ollut käyttöä, ja chibiä ja välikoon puikkoja ei kai kauhean helposti sieltä saa.