Kummelireferenssi ja epätarkkoja kuvia helmasta

"Keijolla on nyt vahva tunne siitä", että helmanpituus saattaa olla hiukka yläkanttiin arvioitu:
helmanpituushelmanpituus 2

Tuota noin... mitenhän tässä näin kävi? Ei taida se Jaanan kortti pitää paikkaansa ;) Tähtäsin nimittäin noin polvipituiseen takkiin, tästä tuli nyt ihan täyspitkä. Saa nähdä venyykö tuo tuosta kovin paljon. Hihatkin on karvan verran (noin 3 cm) liian pitkät, joten voi olla, että hupun vääntämisen jälkeen tämä(kin) käy keikan kuivurissa. Liian pitkä helma ei haittaa, vaikka Karvis totesikin, että "sehän on heti kaikessa p...assa" - selkeesti aatteli Suomen räntäkelejä ;) No, ehkä tätä ei pidetä joka päivä. :) Kuvia sitten kun pingotus ja huppu ja napit ja muut on kohdallaan.

Ja tein sen Flickr-poolinkin Lapaskuulle kun odottelin, että toi blogger tosta nousee jaloilleen. Enää ei kyllä rosessori riitä veivaamaan jotain koostetta aiheeseen liittyen. Teen aamulla. Nyt petiin - tai ehkä yhden sudokun jälkeen ;)

11 comments:

Anonymous said...

Pitkä palmikkoneule. Makee! Onnea kutistukseen :-)

Anonymous said...

Vau mikä neule. Ei ihan joka päivä nääkään noin kookkaita käsin neulottuja asusteita.

joko said...

oo, pitkä neuletakki!! mulla on sellanen haaveissa ja langatkin jo odottamassa! tuo helmapalmikko näyttää hienolta!

muoriska said...

Hmm, siis onko se sinun vai Consuelan päällä??
Ihanan pitkä.. :)

Anonymous said...

Wau. :o) Sen on pakko olla hieno.

Helmis said...

Huoks, nyt mokoma Vuodatus on kaatuneena kumoon.

Kiitos hurrrrjasti vaivannäöstä, laitoinkin sulle s-postia. Sulla on vapaat kädet infota siitä ryhmästä, jos haluat.
Meikäläinen taitaa nyt kaatua petiin, kun ei Vuodatukseen kerran pääse ja kuume humisee päässä.

koukuttaja said...

Oi Tuulia, sinäkö se olitkin?! Voit varmaan arvata, mitä kävin tänään postista hakemassa. Äsken aukaisin ja sydän läpättäen ja liikutuksen kyynel silmäkulmassa nostelin paketista ulos toinen toistaan ihanampia lahjoja. En olisi voinut toivoa parempaa salaista neuleystävää kuin sinä olet, en millään. Olet piristänyt mun rankkaa ja väsyttävää syksyäni monta kertaa ja tämä viimeisin paketti oli niin iso yllätys kaikessa runsaudessaan ja täydellisyydessään, että en voi kuin ihastuksissani huokailla hypistellessäni noita aarteita. Sulla on mennyt hirveästi aikaa ja rahaa noiden juttujen hankintaan ja minua liikuttaa se, että olet halunnut noin minua ilahduttaa, vaikka emme tunne emmekä ikinä ole tavanneet. Olen niin onnellinen, että voisin haljeta!

Muuten, arvaa oliko tänään koko syksyn kamalin päivä ja rankin työviikko takana... miten sä osasit taas ajoittaa?

Kiitos Tuulia aivan ihanista lahjoista. Olet tehnyt yhdestä keskisuomalaisesta tollukasta maailman onnellisimman neulojan! Halusin kirjoittaa tämän tähän enkä lähettää sähköpostilla, jotta ihan kaikki maailman ihmiset, jotka blogissasi käyvät (hehhe, tai ainakin suomen kieltä ymmärtävät ;D), saisivat kuulla, että sinä olet maailman paras SNY.

Tuulia said...

koukuttaja: kiitos, on ollut ihana lukea miten paljon iloa noi mun pienet jutut on tuoneet :) Olen koko syksyn keräillyt pieniä hauskoja juttuja alennusmyynneistä, kauppareissuilla, heräteostoksina ja aina kun on jotain ollut, mistä olet tullut mieleen, olen sen koriin kaapannut. Siksi paketteja ja kortteja ja viestejä oli vähän, mutta koetin panostaa laatuun :) Oli tosi kiva olla SNY:si, ja oli tosi kiva hoksata että jutut oli osuneet aika hyvin makuusi ja mieltymyksiisi. :) Toivottavasti noista jutuista on iloa vielä pitkään!

ShamanCat said...

Oi-joi! Oi-joi-joi! Tuosta takista tulee aivan upea! Odotan jo melkein etukäteen kuolaten kuvia valmiista takista.
Meikku on niin goottihenkinen, että kaikki nilkkapituinen vetoaa (olen aloittamassa kolmiohuivia, jonka kärki ulottuu nilkkapituisen nahkatakin helmaan...) ja kun mukana on vielä muinaisia keltti- ja viikinkikuvioita, niin kolahtaa ja lujaa.

Kävin myös kylässä, kiitos, oli mukava kierros. Ja hieno tatska Sulla.

Saapikos udella, että mikä värinumero on se saamasi tummanpunainen Wetterhoffin Silvia? Tuota väriä olen etsinyt ja olisi kiva saada lankaa nopeammin, ilman ensin tehtävää värikartan tilausta.

ShamanCat

Tuulia said...

SC: kiitos, kyllä siitä aika kiva tulee. Gandalf-viitta :) Ja tatskan kuva on varmaan kaikille raskaan musiikin ystäville tuttu..

Kattelin Silvian vyötettä, ja siinä on nää numerot: 917, 816, 21270. Joku noista on langannumero, joku värinumero ja joku eränumero. Kattelin Wetterhoffin sivuilta ja Silvian värinumerot alkaa kaikki ysillä, eli oisko toi 917? Väri on tummempi kuin kuvassa, ja Wetterhoffin sivuilla olevan värikartan mukaan 917 pitäisi olla purppura, mitä se ei tosiaan ole. Tää on tumma punainen, peruspunainen ilman mitään vivahdetta siniseen. Olikohan tästä apua?

ShamanCat said...

Kiitos Tuulia!
Jos väri on vielä tummempi luonnossa, niin se on parempi kuin hyvä, olen hakenut nimom sellaista 'häränveren' punaista. Joten eikun tilaamaan!

Juu ja tatskan kuva on kyllä tuttu... :-) Tosin mulla on parhaillaan menossa hillitön Dream Theater -kausi, mutta ei sekään niin kovin kevyttä ole, progeksi!

ShamanCat