Mie voitin joku aika sitten Hasbun blogissa arpajaiset, ja postipoika toi tänään hienon lahjan:
hasbun blogin arpaijaisvoitto

Aika mieletön juttu! Just mun väristä Silviaa kaksi vyyhtiä, ja salmiakkia ja Fazerin ihanaa suklaata! (Mummuilla uimarenkaissaan on veikeät ilmeet!) :D Kiitos Hasbu!

Ja sain myös vinkeän kortin! Kortin takana luki: "Nähdessäni tämän kortin, tuli mieleen sinä ja neuletakkivirityksesi... Oli ihan pakko ostaa ja lähettää :)" Täytyy tunnustaa, että en saanut selvää, oliko lähettäjä Laura vai Paula, mutta suurkiitos lähettäjälle joka tapauksessa! Tästä tuli tosi hyvä mieli:
kortti

Keinutuolin mummulla on aika pitkä Jussi-sukka tulossa. Lieneekö polvisukka vai reisisukka? :)
Kiitos vielä loistavasta kortista! Kiva jos villatakkikarkelot on jääneet mieleen! (ja miksipä eivät olisi, eihän täällä ole muuta neulottu neljään viikkoon..)

Mistä tulikin mieleen: Villatakille kuuluu hyvää. Neuloin kuin vimmainen pieni kädellinen, mutta en saanut viikonlopuksi valmiiksi (jotta olisi voitu kuvata Karviksen kanssa ja jottei olisi tarvinnut tyytyä niihin "130 senttiä villatakkia kokolattiamatolla"-kuviin). Nyt on valmiina koko vartalo-osa, hihat, nappilistakin melkein kokonaan. Eli puuttuu vielä huppu ja nappilista. Pientä fiksailua on tiedossa, mutta tällä viikolla pitäis olla valmista. Nakitan sit Karviksen viikonloppuna kuvaamaan jossain lystikkäässä paikassa. Sen voin sanoa jo nyt, että takki on pitkä. Näyttävä, jopa. Röyhistän rintaa vielä aika varovasti, ehkä viikonloppuna voi sit päästellä urku auki. ;) Kattellaan, kun saan niitä kuvia. Viikolla ei oikeen voi kuvata, kun aurinko laskee niin varhain. Tulee pimiöitä kuvia.

Kuvista puheenollen, nappasin tään Oolalta:
Mieti 3 kuvaa jotka tahtoisit nähdä. Asioita kodissani tai mitä vain mistä pystyn ottamaan kuvan melko vaivatta. Ja kunhan olen katsonut kaikki ehdotukset, teen entryn johon laitan kaikki kuvat jotka onnistuin ottamaan.

Siitä sitten vaan nakittaan.

10 comments:

muoriska said...

Hmm 1) jääkaappi sisältä
2) näkymä parvekkeelta
3) Olohuone telkan vinkkelistä

- napataan jossain vaiheessa itselle ( kun se eeva on saanut siivottua ??)

adelheid said...

1. lempparikengät
2. tuoli jota käytät eniten (pönttöä ei lasketa :D )
3. kirjahylly

Anonymous said...

1. Jääkaapin sisältö
2. Levyhylly
3. Keittiö

jaanaL said...

tai sitten kortin lähetti huono käsialainen jaana...

kuvia
1. hylly/kaappi jossa on laukut
2. ruokakaappi sisältä
3. kattolampuista "omituisin"

Mari said...

No niin! :D

1) Karvajalan karvajalat ;)
2) Paikka, jossa teet käsitöitä
3) Lempipaikka kotonasi (ellei se ole tuo kohta 2 ;) )

Minä nappaan myös tämän itselleni.

Anonymous said...

1. näkymä keittiön ikkunasta
2. eteisen naulakko
3. siivouskomero

Lape said...

1.etupiha
2.takapiha
3.lankavarasto, siis paikka jossa langat ovat ;)

Tuulia said...

jaana: mun piti ihan tiirata että nään sen jaanan siinä. Ei tulis apteekkaria minusta :D tattista kortista :D Kyllä mie mietin keneltä se vois olla, postileimakin on kuopiosta (!). En käsialastakaan tunnistanut, mutta ensin kävi mielessä oisko SNY asialla kun jossain kortissa oli vähän samanoloinen käsiala. :)

näköjään mun täytyy hommata consuelalle työsuhdepillari ja antaa sen käydä kämppä sillä läpi ennen kun mitään kuvia laitetaan :D marilla oli hyvä idea tehdä slideshow noista kuvista, mie taidan tehdä saman. :)

Ainoliisa said...

Hmm, naulakko voikin olla haastava tehtävä, vai onko teillä moinen? Meidän kämpässä San Diegossa ei kyllä ollut tilaa moiseen, sisään tultiin suoraan keittiöön/olohuoneeseen. Mutta kuvia:

1. keittiö (tämä taisi jo jollakulla ollakin) ja eritoten liesi
2. kylpyhuone
3. pyykinpesukoneen sisus :)

katriina said...

No sitten:
1. Lempilaukku ja kengät
2. Tatuointi;)
3.Kosmettiikkahyllyn tai kaapin tiukka järjestys

Tää on muuten hauska meemi, varsinkin yhtä utelialle ihmisellä ku minä=D.