Owls and Curtains / Pöllöjä ja mummolanverhoja

Madde asked me to show some pics of my Fair Isle projects. I'm always happy to show my WIP's, although I am not particularly fond of my bad photos of unblocked knits. So, I give you a bad photo of a partly blocked knit ;)

Madde pyysi kuvia kirjoneuleprojektista, ja miehän mielelläni näytän keskeneräisiäkin. Tosin saan aina vaan aikaiseksi huonoja kuvia pingottamattomista virityksistä. Nyt panostin, joten tässä huono kuva osittain pingotetusta virityksestä:
ilmarinen kesken
I honestly can't wait to get back to knitting this. Especially now, when I have the cutest assistants ever!

En oikeasti malttaisi päästä tikuttelemaan Ilmarista loppuun. En varsinkaan nyt, kun neulonnalle tahtia antavat suloiset assistentit:
pöllömerkit
I bought the Peruvian owl beads when we went to Balboa Park a few weeks ago. They were the only blue beads in the bowl, so I only got two. I think they're very cute!

Ostin perulaiset pöllöhelmet Balboa Parkista jokunen viikko sitten. Kalastin helmikipon ainoat siniset helmet, siksi näitä on vain kaksi. Aika somia!

Don't think I've been idle this week - I've kept myself busy enough. For example, this morning I watched the sun rise:

Pois se minusta että joutilaana riekkuisin, vaikka langat loppuisivatkin keskeneräisistä - täällä on tehty kaikenlaista. Esimerkiksi tänä aamuna killistelin auringonnousua:
kide 10
I also made up excuses to use a brooch.

Ja keksin tekosyitä käyttää solkea.
kide 9
Lo, it's a curtain!

Mummolan verho!
kide 1
(No, it's not. It's a shawl.)

(Huivi se on. Siitä myöhemmin lisää.)

9 comments:

kirsi said...

Tuosta kirjoneuleesta on tulossa hiano, ei meinaa malttaa odotella. :)

makepeace75 said...

Hohoo, kaikkea hianoa taas tekeillä. :o) Kirjoneule näyttää lupaavalta ja huivikin on ihana.

hanna-h said...

Iih, ihanat nuo pöllöt! Ja huivi näyttää lupaavalta.. ;)

Meemu said...

Tuo huivi on kyllä henkäyksin ohut ja ihana! Kirjoneuleita äimistelen joka kerta nähdessäni. Miten joku osaa tehdä niin ettei ne langat kiristä ja vedä sitä kuviota kasaan... Kun mulla ei kyllä onnistuisi...

Emma said...

Huivi näyttää ihanalta, pöllöt ovat todella suloiset ja kirjoneule näyttää hyvältä.

Anonymous said...

Your fair isle work is exquisitely beautiful - I'm in awe! I don't think I'll ever be able to do anything like that -- I've only managed one small colorwork project. And that shawl is just as beautiful!

-Your Secret Pal

Madde said...

Oioi, ompa se hieno! Kyllä pitää olla taitava, että saa tollasia kuvioita aikaan, miulla vaan sotkeutuis ja kiertyis langat ja menis hermot...

Huivi on ihanan utuinen, ja pikku pöllöt tosi söpöjä =)

Aurinkoista viikolloppua!

Ultimecia said...

On kyllä niin kaunis tuo kirjoneule että tekisi mieli pomppia sitä kuuluisaa neliötä. Ihana! Jonain päivänä teen vielä itsekin.

famu said...

Luolassasi on hyvä valaistus,kun taas on noin kaunista ja tarkkaa silmää ja kättä vaativaa tulossa.Ihmettelen ja ihailen aikaansaannoksiasi.Leppoisaa viikonloppua ja oikein hyvää lokakuun alkua Sinulle.-Kiitos kommentistasi blogini 1v-synttäreiden merkeissä.