Voi SNY minkä teit!

Uuvuttavan shoppailukeikan jälkeen kotiovella odotti tää:
vika SNY paketti

Täpinöissäni aukaisin, ja muistin kuvatakin (suklaa on tässä kuvassa vielä avaamatta):
vika SNY paketti 2
Onlinen hurmaavaa angora-villa-sekoitusta kaksi pientä ja hurmaavan pehmoista kerää*! Rowanin Tapestryä uskomattomissa väreissä! Yksi upea vyyhti lankaa, jonka vyötteessä lukee Naturwolle Ingeborg Michels Gernsbach, suklaata, pieniä herkullisen tuoksuisia pastilleja peltirasiassa (tiesikö SNY että kerään peltipurkkeja?), herttaisia lumiukkonessuja - ja kaiken kruunasi sympaattinen kortti, jossa kaksi uikkariasuista neitoa istuu altaalla juomassa kaffetta :)
*Jos lanka voisi kehrätä ja hyristä kun kissa, tää lanka varmana tekisi niin. Se on ainakin pehmoinen kuin kissan karva.

SNYni on ollut aivan täydellinen ystävä: olen saanut niin hurmaavia lahjoja että joka kerta SNY-paketin tullessa olen ollut aivan haltioissani. Ennakkotiedoista poiketen en tiennyt SNYni henkilöllisyyttä, en edes arvannut. SNYni lähetti upeita paketteja, joita pääsee kurkkaamaan kun kääntää surffilaudan näihin postauksiin.

Aivan mielettömän upean syksyn takana on ollut ILU! Iso kiitos siis Ilulle, olet ollut paras SNY mitä voi toivoa. En ollenkaan olisi arvannut, että Ilu on mun SNY. Ilun blogi on alusta asti ollut mun suosikkiblogeja, eikä vähiten mielettömien kirjoneuleiden vuoksi. On ollut kunnia saada vastaanottaa paketteja, ja on ollut ilo olla mukana tässä. Iso kiitos Ilulle vielä kerran!

PS. Ilu, pidetään kaffitreffit mielessä. Tosin uikkarit voi jäädä kotio ;)

2 comments:

iona said...

Luin että lumiukonessuja (lumiukon essuja) ja mietin että wtf, mikä trendituote nää nyt on...

Pitäsköhän nukkua enemmän.

Tuulia said...

iona: *reps* :D